פורסם 2010 ביוני 415 שנים אהלן,אני מחפש אל פסק למפרט הבאQ9450כ. מסך נוכחי 8600GT אבל צריך לקחת בחשבון שדרוג לכרטיס יותר רציניEnermax Pro80+ 525 (ישודרג גם כן כנראה לאזור ה 650-700W)3 HDDזה המפרט בפנים, בנוסף אני אחבר לו:2 מסכים (17" + 19")הארד דיסק חיצונימודםראוטראלו הדברים המרכזיים, מה שחשוב לי זה שיהיה מספיק לשמירה ולסגירה מסודרתוהכי חשוב שיהיה חיבור USB !!!תודה***עריכה: התקציב יכול לעלות במידת הצורך, אבל כמובן עדיף יותר זול (לא על חשבון ביצועים) ***
פורסם 2010 ביוני 515 שנים אם הספק המשודרג ובעומס כמעט / מלא - מינימום 1200 VA 1000Wאם הספק בעומס נמוך יותר משמעותית או אם הספק הקיים יכול להספיק 1000VA 750Wבכיבוי מסודר מיידי (ללא המתנה) הסוללה לא מספיקה להתחמם / לרדת משמעותית כך שהחשיבות של גודל / כמות הסוללות קטנה (אבל תוודא שהמחשב לא יכול להיתקע לזמן ארוך בכיבוי)סוג ה ups - line interactiveיתכנו בעיות תאימות (אני לא מכיר בעצמי איזה בדיוק) בין ups וספק אם pfc (active או passive). במקרה כזה ניתן לקחת ספק ללא pfc (אבל בכך לבזבז חשמל כשיש חשמל תקין לא מהסוללה) או ups שנותן גל סינוס (יקר משמעותית וייתכן שלא צריך)יתכן שיהיה זול יותר לקנות ups איכותי אבל לא ממש חזק למחשב ו ups זול למסכים ולראוטרים - תבדוק את האפשרויות
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר תודה על הרעיון...האמת שלא חשבתי על האפשרות של 2 אל פסק.אם יש רעיונות נוספים או דגמים ספיציפיים אני אשמח לשמוע.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.