פורסם 2010 ביוני 415 שנים תמונה אחת תגיד לכם הכל... אני ניסיתי בנרו וגם באשמפו Uploaded with ImageShack.us זה נראה כאילו שהוא לא מזהה שיש לי צורב בדקתי בביוס הוא מזוהה במחשב שלי גם נכנסתי למנהל ההתקנים מזוהה הסרתי והתקנתי מחדש גם לא עזר. תודה רבה לעוזרים....!!!
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר אתה מה זה עוזר אחי ... אם הייתי יודע לא הייתי מגיע לכאן.וגם ניסיתי להוריד את התוכנה הזאת והיא לא עזרה לי זה רשם לי הודעת שגיאה
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר למה נראה לי שלא הורדתי nero burnrights הנכון ... Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 ביוני 415 שנים אתה מריץ את התוכנה כ administrator ?תנסה להוריד מחדש אוליי הקובץ דפוקאם יש לך כונן usb גדול ריק / כונן cd / dvd חוץ מהצורב תעלה אם cd / usb של לינוקס (תוריד usb או cd ותצרוב במחשב אחר) ותנסה לצרוב משםעובד - בעיה בהתקנה של וינדוס / דרייברים / burn rightsלא עובד - בעיה בכונן עצמו / חיבורים וכו
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר כן אני פועל כאדמין ואני צריך לעשות את כל הברדק הזה בגלל שהתוכנה לא קוראת את הסידי ?!אם אני מכניס דיסק הוא עובד ועולה...זה משהו מוזר
פורסם 2010 ביוני 515 שנים יש לך ווינדוס 7 נכון?כי לחבר שלי היה ראוטר שלא נתמך בווידוס 7 וכל הזמן התקנו לו את החייגן וניסינו להתחבר לאינטרנט ולא הלך ואז אמרו לו שזה לא נתמך וצריך לקנות חדש אלא אם כן לחזור לXP.הצורב צרב פעם במחשב?ותגיד באיזה מערכת הפעלה.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר הצורב פעל עד לפני יומיים ...עשיתי איפוס אם אני זוכר נכון של האינטרנט אקפלורר ומאז שניסיתי לצרוב הוא נתן לי את ההדעות שגיאה האלה גם בנרו וגם באשמפוואם אני שם דיסק הוא קורא אותו מוזר מאוד .אני לא רוצה לנסות גירסאות אחרות אני רוצה לדעת את שורש הבעיה ולא להתחמק ממנה כי זה מטריף אותי שזה עבד אתמול והיום לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.