פורסם 2010 ביוני 415 שנים די !אני כבר לא יכול!!!אני חייב SSD. נמאס לי רק לראות השוואות ביצועים.צפויה ירידת מחירים בזמן הקרוב? (3 חודשים)ואיזה SSD נותן תמורה הכי טובה למחיר?ואם כבר - 2 כוננים בRAID0 יתנו שיפור ביצועים משמעותי? (ששווה את המחיר?)
פורסם 2010 ביוני 515 שנים ירידה קלה כן אבל אתה תקבל יותר תמורה למה שאתה קונה בסוף השנה, הנפחים כמעט יכפילו את עצמם והמחיר יעלה לא בהרבה.משום שהולכים לצאת כוננים ב25NM אז יש לך למה לחכות, אני מחכה לזה גם.2 כוננים ברייד יתנו לך שיפור ביצועים אך ורק SEQUENTIAL READ/WRITEככה שבעובדה רגילה לא תרגיש הבדל גדול כמו SSD אבל יהיה הבדל אין ספק, וזה גם תלוי בך- יש כאלה שלא ממש שמים לב לזה אני לעומת זה מרגיש הבדל, לא גדול אבל כן יש הבדל מורגש.
פורסם 2010 ביוני 515 שנים מחבר תודה רבה. אחכה.2 כוננים ברייד יתנו לך שיפור ביצועים אך ורק SEQUENTIAL READ/WRITEככה שבעובדה רגילה לא תרגיש הבדל גדול כמו SSD אבל יהיה הבדל אין ספק, וזה גם תלוי בך- יש כאלה שלא ממש שמים לב לזה אני לעומת זה מרגיש הבדל, לא גדול אבל כן יש הבדל מורגש. התכוונתי לRAID0 של 2 כונני SSD.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים ביציאה של ה G3 של אינטל יהיה הבדל של 20 אחוז במחיר ולאט לאט המחירים ירדו עד לחצי מחירהביצועים של ה SSD החדשים יהיו שווים אם יש לך SATA3 אני הייתי הולך על 40 גיגה של אינטל ואז משדרג ואת ה 40 גיגה הייתי שם ב LAPTOP
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מרגע שכונני הSSD יתחילו להימכר בכמויות גדולות מספיק כנראה שחוק מור יכול עליהם גם במידה מסוימת.ואיך שזה נראה כדור השלג התחיל להתגלגל.עוד שנה באופן יחסי אפשר יהיה לקבל שילוב של פי שתיים גודל באותו מחיר או חצי מחיר לאותו הגודל.
פורסם 2010 ביוני 715 שנים מה פתאום הכוננים החדשים של אינטל לפי שמועות מגיעים ל 600 מגה READ והם עוזרים לתעבורה ב 4 K RND READל IOPS וכו...
פורסם 2010 ביוני 715 שנים שמועות? הביצועים ב-SSD כל הזמן משתפרים, כמו גם המחיר ביחס לנפח, אבל השיפור הוא הדרגתי. כרגע זה בקושי מגרד את תקן ה-SATA 3.0Gbps ומדובר בכונן הכי מהיר שיש. אז מתי SATA 6.0Gbps יהיה מנוצל בצורה ששווה באמת לנצל אותו? לא בשנה הקרובה, תשכח מזה.
פורסם 2010 ביוני 715 שנים שמועות? הביצועים ב-SSD כל הזמן משתפרים, כמו גם המחיר ביחס לנפח, אבל השיפור הוא הדרגתי. כרגע זה בקושי מגרד את תקן ה-SATA 3.0Gbps ומדובר בכונן הכי מהיר שיש. אז מתי SATA 6.0Gbps יהיה מנוצל בצורה ששווה באמת לנצל אותו? לא בשנה הקרובה, תשכח מזה. ממש לא נכון כל כונן SSD שמבוסס על SANDFORCE בקר מגיע לגבול של SATA 3GBIT בכתיבה ובקריאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.