עבור לתוכן

private ngn נותן את התמורה ???

Featured Replies

פורסם

ממה שהבנתי private ngn אמור לתת מענה בעיקר בגישה לשרתים בחו"ל ע"י הקצאת כתובות?

מה ידוע לכם על התועלת האמיתית בפועל של private ngn?

פורסם
  • מחבר

הלו?

מה העניינים?

בטוח יש פה כמה שעברו ל-private NGN - הרגשתם בשיפור כלשהו? משהו?

פורסם

נותן

פורסם

מה ידוע לכם על התועלת האמיתית בפועל של private ngn?

עד כמה שידוע לי הם מבטיחים מהירות מקסימלית בתוך הארץ את היתר תצתרך להוציא מfighter ומשתמשים אחרים (או שתעשה חיפוש) . לי יש 10 מגה אבל אני בגיימר שיש לי אותו בשביל הפינגים בעיקר . יש לי תאוריה על הtraffic shaping שיכול להיות שה10 מוריד את ההשפעה על משחקים בזמן שאשתי רואה סרטים (לאכול רוחב פס יכול להיות הרסני מאוד במהירויות נמוכות) .

פורסם

גם לי יש גיימר

פורסם

גם לי יש גיימר

אפשר גם וגם? אני לא צריך את הprivate NGN הזה עד כמה שידוע לי כי רוחב הפס הרגעי לא משנה לי .

פורסם

אם היה לי צורך בקבלת רוחב פס מקסימלי לאורך כמעט כל שעות היממה, הייתי מוכן לשלם על ה-Private NGN, במיוחד בהתחשב בכך ששאר הספקים בשוק מבצעים שיבושי תעבורה נוראיים (בעיקר 012 סמייל) וטוענים שהם לא נוגעים בכלום ושזה עומס רגעי.

השאלה הגדולה היא מה יקרה כאשר יהיה מעבר מסיבי של גולשים ל-PNGN, האם נראה רשת חדשה שתיקרא Very Private NGN ותדרוש תשלום גבוה יותר?

פורסם

אם היה לי צורך בקבלת רוחב פס מקסימלי לאורך כמעט כל שעות היממה, הייתי מוכן לשלם על ה-Private NGN, במיוחד בהתחשב בכך ששאר הספקים בשוק מבצעים שיבושי תעבורה נוראיים (בעיקר 012 סמייל) וטוענים שהם לא נוגעים בכלום ושזה עומס רגעי.

לפי דעתי רוחב פס מקסימאלי בכל שעות היממה הוא דבר שולי וגם אף ספקית לא מסוגלת לזה בעיקר לא בשעות העומס.

אפשר לבדוק בקלות אם יש traffic shaping על הקו - מנסים לשחק משחקי רשת על שרתים בחו"ל בשעות העומס. בלי traffic shaping לרוב נתוני הקו לא יאפשרו את זה. בגלל זה כנראה הלקוחות של 014 בחבילה רגילה שמשחקים משחקים מתלוננים בזמן האחרון. יש סיכוי ש014 לא עושים traffic shaping לחבילות הרגילות ולזה כנראה מוסיפים תיעדוף של חבילות פרמיום מה שגורם לחנק עצבני על המשתמשים ה"רגילים".

פורסם

בעיקרון התיעדוף שלהם מספק לך את רוחב הפס המלא שאתה צריך כל עוד המקור ששולח לך יכול לספק את רוחב הפס הזה, זאת אומרת שtraffic shaping לא יהיה מה שפוגע במהירות ההורדה שלך

אני לקוח בזק בינלאומי עם 10 מגה ותשתית בזק וכשאני פותח טורנט מטראקר פתוח כמו פיירט ביי או nyaatorrents אז 95% מהפעמים אחרי שהביטורנט טוען את כל הסידרים ההורדה ישר קופצת למהירות של 1.2MB/s

פורסם

אני ממש לא בודק בציציות אתמול התחלתי torrent של כ4 גיגה והוא סיים את ההורדה למחרת וזה לא היה טורנט פופולארי עם אלפי סידרים. זה מספיק טוב בשבילי מתחיל בלילה מסיים בבוקר או בערב שלמחרת. ממש לא עקבתי מה מצבו אז אין לי מושג כמה זמן לקח לו.

להורדות מsteam ראיתי שיש איזה הגבלה של משהו כמו 500-600KBאבל זה עדיין די גבוהה ואולי זה בגלל השרתים שנמצאים בחו"ל רוב הזמן (לא נראה לי שהשרת של vgames אי פעם נכנס לתמונה).

פורסם

^

השרת של VGAMES נכנס לתמונה רק אם זה תוכן מ- Valve.

פורסם

אני מוריד טורנט של 4 ג'יגה בשעה (כל 2 ג'יגה זה חצי שעה)

פורסם

^

השרת של VGAMES נכנס לתמונה רק אם זה תוכן מ- Valve.

עוד הוכחה שאנחנו מדינה מפגרת. כאילו שvalve היא חברת המשחקים היחידה בעולם.

אני מוריד טורנט של 4 ג'יגה בשעה (כל 2 ג'יגה זה חצי שעה)

יפה זה נותן לי חומר למחשבה כי אני לא מוציא לספק שירות שלי את המיץ . האלטרנטיבות שבשימוש אצלנו מעצבנות. אני יכול ללמד את אשתי להוריד תכנים שמעניינים אותה וזה יכול לחסוך לי בעיות וניתוקים (מהצד שלה) במשחקים בזמני עומס .

פורסם

אני גם לא מוריד כבד, הסיבה שיש לי מהירות כזאת זה בגלל שכשאני מוריד משהו אני רוצה שהוא יגיע כמה שיותר מהר

הסבלנות שלי נגמרה עוד בימים שהייתי מוריד ב32 קילובייט לשנייה

פורסם

אני בPRIVATE NGN וכן אני חש בהחלט שיפור משמעותי ממה שהיה קודם עם 014.

יש לי חבילה של 10 מגה והיא מנוצלת כמעט במלואה מתי שאני מורד או מעלה.

הזמן היחיד בו אני לא מגיע באופן תמידי ל100% זה בשבתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים