פורסם 2010 ביוני 315 שנים אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!
פורסם 2010 ביוני 315 שנים נותנים, ואפילו ברמה המיידית אאל"ט (במקרה של אורנג'). יכול להיות שמישו חוגג לך על המנוי, Skype-Voip.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים כשעבדתי באורנג' נתקלתי בלקוח שדיבר בממוצע שעה וחצי והודה בכך בפה מלא (הוא התקשר כדי לחסוך עלויות). אופציה נוספת זה במקרה ויש לך אורנג' 2 וגנבו לך את הסים המשני מבלי ששמת לב, נתקלתי במקרה כזה...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים חגיגה על המנוי שלך תתגלה מהר מאוד במחלקה הפיננסית שלהם, ישנה מערכת ממוחשבת שעוקבת אחרי שימושים חריגים שעושים לקוחות. אם לדוגמא המערכת מזהה שדיברת 10 שעות ביום אחד, היא תקפיץ הודעה לנציג הרלוונטי אך אם דיברת שעה וחצי בכל יום מדובר בדבר די תקין וכפי שאמרתי נתקלתי בכך (האמת היא שנתקלתי בכך לא מעט פעמים אך ברוב המקרים הלקוחות טוענים שאין סיכוי שהבן או הבת שלהם דיברו כל כך הרבה, שזה די בולשיט לדעתי).
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר גם אם אורנג רושמים סתם שעות אפשר לעשות משהו נגד זה ? יש להם עורכי דין חבל על הזמן נראה לי זה אבוד .
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אני בכלל לא חושב שאפשר לרשום סתם שעות וגם אם כן, אף אחד לא יטרח בשביל להוסיף לך 127 ש"ח. תהיה ריאלי ורציני בבקשה.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר מגיע לי 2400 דקות יש לי הרגשה שהם עשו קומבינה כדי שאני אחרוג כדי לראות ממני קצת כסף
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר דיברתי אני לא אומר שלא אבל 47 שעות ? בחייאת זה מנופח פי 2 יש לי SKYPE שיחות ותוכנה חינמית ל SMSים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.