עבור לתוכן

אין מצב שהמונה שעון של אורנג מזייף בכוונה ?

Featured Replies

פורסם

אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה :

25747953.png

איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!

פורסם

^על פי חוק לא נותנים דבר כזה לא?

פורסם

נותנים, ואפילו ברמה המיידית אאל"ט (במקרה של אורנג'). יכול להיות שמישו חוגג לך על המנוי, Skype-Voip.

פורסם

כשעבדתי באורנג' נתקלתי בלקוח שדיבר בממוצע שעה וחצי והודה בכך בפה מלא (הוא התקשר כדי לחסוך עלויות). אופציה נוספת זה במקרה ויש לך אורנג' 2 וגנבו לך את הסים המשני מבלי ששמת לב, נתקלתי במקרה כזה...

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לחגוג לי על המנוי באורנג ? יש אפשרות כזאת ? עובד שלהם ?

פורסם

חגיגה על המנוי שלך תתגלה מהר מאוד במחלקה הפיננסית שלהם, ישנה מערכת ממוחשבת שעוקבת אחרי שימושים חריגים שעושים לקוחות. אם לדוגמא המערכת מזהה שדיברת 10 שעות ביום אחד, היא תקפיץ הודעה לנציג הרלוונטי אך אם דיברת שעה וחצי בכל יום מדובר בדבר די תקין וכפי שאמרתי נתקלתי בכך (האמת היא שנתקלתי בכך לא מעט פעמים אך ברוב המקרים הלקוחות טוענים שאין סיכוי שהבן או הבת שלהם דיברו כל כך הרבה, שזה די בולשיט לדעתי).

פורסם
  • מחבר

גם אם אורנג רושמים סתם שעות אפשר לעשות משהו נגד זה ? יש להם עורכי דין חבל על הזמן נראה לי זה אבוד .

פורסם

אני בכלל לא חושב שאפשר לרשום סתם שעות וגם אם כן, אף אחד לא יטרח בשביל להוסיף לך 127 ש"ח. תהיה ריאלי ורציני בבקשה.

פורסם
  • מחבר

מגיע לי 2400 דקות יש לי הרגשה שהם עשו קומבינה כדי שאני אחרוג כדי לראות ממני קצת כסף

פורסם

ואולי פשוט אתה או מי שמשתמש במכשיר דיברתם יותר ממה שצריך?

פורסם
  • מחבר

דיברתי אני לא אומר שלא אבל 47 שעות ? בחייאת זה מנופח פי 2 יש לי SKYPE שיחות ותוכנה חינמית ל SMSים

פורסם

כל עוד אתה לא מוריד פירוט שיחות, אין טעם לדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים