עבור לתוכן

אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם!

המפרט שלי:

E7500@3.6 GHZ

EP43-UD3L

2X2 GB 800 MHZ CL4

HD4870

WIN 7 64 BIT

פורסם

דבר ראשון אסור לדבר על דברים פרוצים תשנה את נוסח ההודעה אם שואלים אותי בלי לחשוב בכלל אני ממליץ על נוד32 גירסה 4 הוא ממש לא מורגש והוא הכי לא לוקח משאבים ועושה את העבודה הנדרשת רק צריך לקבוע לו זמן סריקה ושיעשה עדכונים אוטומטים וזהו :] בהצלחה איתו אתה יכול לקנות אותו ב100 שקלים+-

פורסם

מציע לך לקרוא את חוקי הפורום ולערוך את תוכן ההודעה שלך בהתאם.

אם אתה לא רוצה להוציא כסף על אנטי-וירוס אתה יכול להשתמש בגרסאות החינמיות (למען הסר ספק: עבור משתמש ביתי בלבד) של Avira, Avast ו-Microsoft Security Essentials. באמת שלמשתמש ביתי אין צורך ביותר מכך (בתוספת היגיון בריא, בלעדיו, שום אנטי-וירוס הוא לא ממש "טוב").

אם אתה כן רוצה לקנות אנטי-וירוס אז כל אחד מאלו שציינת בנוסף לגרסאות בתשלום של Avira ו-Avast יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה ול-F430 רציתי לשאול איזה זמן סריקה לקבוע? ועוד שאלה אז BUSINESS EDITION NOD32 שונה מהרגיל? והם לוקחים אותם משאבים מהמחשב? כדאי לקחת את הרגיל? ודרך אגב עשיתי שם הכל STRICT בתפריט של NOD32 אז להשאיר ככה?

פורסם

‏ESET Smart Security 4 לך עליו הגירסה של הביזנס יותר בשביל עסקים וכו' תקבע סריקה שאתה בוחר בכל הכוננים בזמן שאתה לא נמצא על המחשב, בהתקנה של אנטי יש לך אופציה לשים את זה עדכונים על אוטומטים או כנס להגדרות,עדכונים ושם תיהיה לך את אפשרות לקבוע את הסריקות ואת עדכונים בהצלחה ותתחדש :] ‏

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים