עבור לתוכן

** סקירת המודם/נתב אלחוטי Netgear DG834NU

Featured Replies

פורסם

באתר NetCHEIF פרסמתי הבוקר סקירה על ה-DG834NU של חברת Netgear.

מדובר בנתב אלחוטי בתקן N, הכולל בתוכו מודם ADSL,‏ 4 יציאות קוויות 10/100M ויציאת USB אחת לחיבור דיסק חיצוני או מדפסת.

ה-DG834NU מסופק על ידי חברת "בזק" ללקוחות ה-ADSL שלה החל מחודש אפריל 2010 ודומה במראהו החיצוני ובחלק מתכונותיו ל-DSL-2760U של חברת D-LINK, שנסקר כאן לפני מספר שבועות.

מדובר בנתב שפותח על ידי Netgear על פי מפרט שהוכתב לה על ידי חברת "בזק". מבחינה מסחרית, הנתב אינו זמין בשוק החופשי, לא בארץ ולא בחו"ל.

קריאה מהנה.

http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm

• תגובות 34
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה זמן חיכיתי לזה ! תודה רבה :)

נתב מעולה כבר שבועיים עובד מעולה ולא היתה תקלה אחת

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא הכל,אז קראתי רק את הסיכום.

כל הכבוד על הסיקור!

נראה שבזק יודעת לבחור מוצרים טובים.

אצל ההורים שלי יש מודם+ראוטר אלחוטי של Siemens,וגם הוא סבבה.

פורסם

זה dg834nv2

הנתב המקביל שnetgear משווקת באופן מסחרי

הם לקחו אותו הוסיפו לו תמיכה בTR69 שינו את ערכי הVP VC כך שיתיאמו לבזק פלוס עוד כמה תוספות קטנות כמו הוספת ישראל באזורים .

והוסיפו את הU לשם שלו .

פורסם

זה dg834nv2

הם לקחו אותו הוסיפו לו תמיכה בTR69 שינו את ערכי הVP VC כך שיתיאמו לבזק פלוס עוד כמה תוספות קטנות כמו הוספת ישראל באזורים .

והוסיפו את הU לשם שלו .

זה נכון שהוא אפשר להגיד מבוסס על הV2 של הDG834N , אבל לעומת הV2 הרגיל לU יש חיבור USB ,ואם כבר קוראים לנתב DG834NUV2

פורסם
  • מחבר

זה dg834nv2

והוסיפו את הU לשם שלו .

הם ממש לא מקבילים ועד כמה שאני יודע הם גם מבוססים על רכיבים שונים, שלא נדבר על כך שאין בנתב המסחרי יציאת USB.

פורסם

יש לו כפתור wireless on/off כמו בD-link או משהו דומה?

פורסם

יש לו כפתור wireless on/off כמו בD-link או משהו דומה?

כן , לחיצה על כפתור הWPS במשך 2 שניות מכבה או מדליקה את הWLAN

פורסם

מצויין אז עכשיו הוא אופציה... :)

- ידוע משהו לגבי בעיות התחממות שלו? האם הוא מתחמם יותר או פחות ביחס לd-link?

- לגבי יציאות הUSB - פרט לכמות, יש הבדל משמעותי במהירות קריאה כתיבה?

על הnetgear כתב Cheif

הנתב תומך בדיסקים המפורמטים ב-FAT32 או ב-NTFS. מהירות הקריאה שנמדדה ב-HTTP היא 4.6MB/s ומהירות הכתיבה שנמדדה היא 2.9MB/s. ב-FTP נמדדה מהירות הגבוהה בכ-10% -- 5.1MB/s בקריאה ו-3.2MB/s בכתיבה.
נראה לי מאד איטי בכדי שזה יהיה שימושי בכלל ל-HD, הרבה מתחת לUSB-2. מה הם המהירויות שנמדדו עבור הD-Link?
פורסם

מצויין אז עכשיו הוא אופציה... :)

- ידוע משהו לגבי בעיות התחממות שלו? האם הוא מתחמם יותר או פחות ביחס לd-link?

- לגבי יציאות הUSB - פרט לכמות, יש הבדל משמעותי במהירות קריאה כתיבה?

על הnetgear כתב Cheif נראה לי מאד איטי בכדי שזה יהיה שימושי בכלל ל-HD, הרבה מתחת לUSB-2. מה הם המהירויות שנמדדו עבור הD-Link?

זה המהירות של חיבור הUSB המומצעת בנתבים ,מה לעשות אולי בעוד כמה שנים יתחילו להכניס מעבדים שבאמת שווים משהו ולא מעבדי 300-400MHZ , שיאפשרו לנתב לפעול כNAS לכול דבר .

כעיקרון דווקא אפשר לראות תכני HD ,אישית הצלחתי להגיע למיהרות של 5MB/S ברשת וסרטי הHD עובדים טוב יחסית

פורסם

התכוונתי ב-HD ל-Hard Disc אולי הייתי צריך לציין HDD.

בכל אופן חשבתי לחבר כונן לנתב, לגיבויים עבור כל המחשבים, אבל במהירות הזאת זה ייקח שנים..

לגבי streaming (ובכלל בעצם) - מה ההבדל בין חיבור כונן ישירות לנתב לבין גישה לכונן באמצעות הרשת הביתית?

פורסם

במצב אופטימלי אתה המהירות אמורה להגיעה ל11MB/S אישית לא קיבלתי יותר מ6 כנראה כול העומס על הHDD היחיד שלי בא לידי ביטוי וגם ההפרעות מצד הטלפון בתדר 2.4GHZ

סך הכול אפשרי לעשות מזה כונן רשת אולי המהירות לא כול כך גבוהה אבל עדיין לא צריך להיות תלוי באחד המחשבים ברשת

פורסם

סליחה אם אני חופר, אבל בשני המקרים (כונן מחובר לנתב או כונן במחשב המוגדר ברשת) אני אקבל את אותה המהירות?

פורסם

תלוי במהירות החיבור של המחשב, בהנחה והיא מקסימלית תקבל מהירות גבוהה פי 4.

פורסם

כן, במחשב הנייח הכונן בחיבור SATA-II ואני ניגש אליו עם הנייד לכתיבה (גיבויים) או לקריאה (סטרים של וידאו, אודיו)

עריכה:

אפשר לגבות ההגדרות בנטגיר?

(בD-Link, תקן G, הדבר אפשרי, ולא פעם ההגדרות שלו מתאפסות כנראה בגלל התחממות.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים