עבור לתוכן

התאמת אל פסק - לספק PFC

Featured Replies

פורסם

אני לא בקיא כ"כ בתחום הזה, ואשמח שהכרישים יעזרו לי

אני צריך אל פסק לHX1000, למיטב ידיעתי הוא PFC והוא צריך אל פסק עם גל סינוס טהור, ולא גל ריבועי - משמע - יקר יותר

מה דעתכם על : Advice Partner Digital PRD1050 , הכי יקר בקטגוריה שלו, אשמח לדעת אם הוא מתאים לי.

לידע כללי - אשמח מאוד לדעת אילו בעיות אל פסק ריבועי יגרום לספקים שלי?

תודה רבה

פורסם

אל תכנס לאל פסק עם כזאת מערכת .

השקעה של כמה אלפים ואני בספק אם המערכת תחזיק לכמה דקות .

אני הייתי מוותר , כי להישרף המערכת הזאת לא תישרף.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה יותר מ5 דקות,

רק לכבות את המערכת בצורה מסודרת..

על המחשב יושב בקר רייד ייעודי, עם מעבד וזיכרון משלו, ואני לא רוצה לקטוע את העסק מבלי כיבוי יזום. זה לא מומלץ במקרה שלי.

אגב,

שאני חושב על זה יש רעיון די פשוט והוא לחבר במקום המצברון , מצבר מכובד שיסחוב לא מעט זמן, השאלה היא

האם האלק' של הUPS תוכל להתמודד עם עומס שכזה לאורך זמן?

אשמח לשמוע על דגם שיתאים לדרישה שלי.

נ.ב ,

אבירם - טוב לשמוע ממך אחי 8)

פורסם

לא נראה שהם יוכלו לעמוס בעומס כזה

אתה רוצה להעביר על נתיב אחד שני משאיות כאשר הנתיב יכול להחזיר רק פרייבט אחת

זה שווה ערך ל:להחליף לספק קבלים ליותר גדולים , ולצפות שיתן יותר הספק.

אם אתה באמת מוכן להיכנס בזה

אתה זוכר איפה עבדתי , תתקשר לשמה תבקש את אדיר , הוא תותח בתחום ואת כל מה שאני יודע על אל פסק הבנתי ממנו .

אחרי שיחה איתו , אני בטוח שתבין מה הכוון .ספר לו את המצב , והוא יכוון אותך ליצרנים והספקים מינימליים.....משמה , ההחלטה שלך .

פורסם

ספק אם passive pfc מכיל שנאי כניסה. כשנותנים גל ריבועי לתוך שנאי מקבלים קפיצות מתח קבועות (100 בשניה) של כמה אלפי וולט. זה יכול להרוס משהוא בספק של המחשב (הכי סביר) או ב ups (לא נראה לי כי ל ups בכל מקרה יש שנאי יציאה)

יתכן שיהיו בעיות וייתכן שלא - יש כאן מקום צפוי לבעיות אבל לא בוודאות

אני לא יודע איך זה משפיע אל ספקים אם active pfc

רוב ה ups ים לא בנויים לסוללה גדולה יותר ממה שיש להם - הם כבר בעומס יתר ומתוכננים לזה שהסוללה תיגמר לפניי שהוא מספיק להישרף. ל upsים שבנויים לסוללה חיצונית יש חיבור לסוללה חיצונית + בדרך כלל מאוורר לקירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים