פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה.הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה.קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה.עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate).לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור.אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון?אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר 1. אז איפה יש מעבדת תיקון?2. תתפלא...הפין האמצעי (11) בשורה השניה הוא זה שאמור להיות חסר, וגם הוא חסר אצלי X_X
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר לא, לשלי חסרים 2, דקה, אני ינסה שיראו משהו עם הWEBCAM המחורבנת שלי
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר אז יש בארץ, עדיף בדרום, מעבדה שמתמחה בנושא?מקום אמין שלא ישדוד אותי?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים הצלחת להוציא בדיוק את הפין המקביל לזה שאמור להיות חסר בשביל לתקן אותו צריך לפרק את הפלטה האלקטרונית מהכונן ולהלחים פין חדש, יחסית לא מסובך אבל במעבדה יקחו ממך לדעתי לפחות 150 ש"ח וזה לא נראה לי משתלם.
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר הצלחת להוציא בדיוק את הפין המקביל לזה שאמור להיות חסר בשביל לתקן אותו צריך לפרק את הפלטה האלקטרונית מהכונן ולהלחים פין חדש, יחסית לא מסובך אבל במעבדה יקחו ממך לדעתי לפחות 150 ש"ח וזה לא נראה לי משתלם. HD כזה עולה 400, ואני צריך עוד מקום >_< והמידע שם בעל ערך עצום.. אז יש למישהו המלצה על מקום?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים לא צריך איזו מעבדה מיוחדת, כל מקום שמתקן טלויזיות וכו' אמור להיות מסוגל לסדר את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.