עבור לתוכן

WD PASSPORT - חוות דעת

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים.

תודה !

פורסם

יש יותר מדגם אחד של MyPassport, לכל אחד היתרונות שלו.

זעזועים- אל תסתמך על זה, תמיד תדאג לגיבוי!

"אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות"- אם הדיסק יפגע אז כן. אם לא תפגע בדיסק אז לא. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה ! הWD הזה מתוכנן לשבת בתוך תיק עם LAPTOP עתידי, ככה שהוא צריך להיות אמין מספיק כדי להסחב בתיק.

הדיסק הזה כמובן יגובה בעוד 2 דיסקים קשיחים פנימיים אחרים ומדיות צריבה למקרה הכי גרוע שהכל נשרף לי, אני שומר על המידע שלי טוב כי הוא שווה הרבה יותר ממחיר של דיסק קשיח פנימי ואיזה פאספורט קטן.

הבנתי שאסור לנפץ אותו על שער פלדה בין השימושים, חחחחח אבל מה בנוגע לבעיות אמינות ? משהו מיוחד שידוע עליו? מדובר על הESSENTIAL SE בגרסאות 640 וטרהבייט

ד"א ! האם הSE גדול יותר במימדים מהאלה שהם לא SE ?

האם הכבל מתנתק בקלות או שהוא נתפס טוב וחזק ?

פורסם

אין בעיות אמינות ידועות

לגבי ההבדלים שבין הדגמים, אתה יכול לראות באתר של WD..

יש את זה מחדשה שהייתה כאן באתר-

יש לציין שלפני כחודש שוחררו גם הגרסאות Essential, Essential SE ו-for Mac לכונני ה-My Passport. כולם בעלי אותם מאפיינים בסיסיים כשההבדלים העיקריים הם להלן: ה-Elite הוא היחיד עם מד קיבולת ונעילה והיחיד שמגיע עם תחנת עגינה, ה-Essential הוא הקטן ביותר ו-WD אף מציינת שהוא "הכונן הנייד הקטן ביותר מעולם שלנו", ה-Essential SE הוא בעל הנפחים הגדולים של 750 ו-1000 גיגה-בייט (השאר מציעים מקסימום של 640 גיגה-בייט), והאחרון הוא My Passport for Mac שמפורמט עם מערכת קבצים של מקינטוש ותומך ב-TimeMachine.
פורסם
  • מחבר

אחלה, עכשיו נשאר רק לבחור אחד.

THANKS

פורסם

יש גם את ה-FreeAgent Go של סיגייט שמהווים אופציה טובה. אני אישית הייתי הולך על אחד מהם, אולי כי ב-newegg הדירוג טוב יותר, אבל מן הסתם שזה לא אומר הכל.

פורסם

יש לי כונן Essential כבר כשנתיים. זה מה שיש לי לומר עליו:

יתרונות:

- חרישי לחלוטין - צריך לשים עליו את היד כדי להרגיש שהוא מסתובב בכלל

- לא מתחמם

- עיצוב מעוגל שמאפשר לשאת אותו בנוחות גם בתוך כיס כשצריך

- מחירים הגיוניים (לפחות אז כשקניתי)

- הכבל דווקא ממש לא מתנתק בקלות (מישהו כאן אמר את זה)

- עדיין תקין לחלוטין אחרי שנתיים של טלטלה בתיק של לפטופ, בתא משותף עם דברים אחרים - עכבר, אוזניות, בקבוק קולה ;D

- חיבור USB MINI סטנדרטי שלא עושה בעיות גם עם כבל חלופי, בניגוד לכמה כוננים שיצא לי להתקל בהם שאי אפשר היה להכניס לתוכם את הפלאגים של הכבלים הזולים הנמכרים בכל חנות

חסרונות:

- כבל קצר

- אין אינדיקציה חיצונית לשום דבר חוץ מנורה שנדלקת בחיבור

- מארז שאמנם קשים, אבל נשרט בקלות כך שנשארים סימנים

- דורש זרם גבוה מספיק בשביל שהרבה מכשירי DVD עם חיבור USB לא יצליחו להפעיל אותו, ואפילו לא מעט USB קדמיים במחשבים שולחניים (לפעמים לוח האם נותן בהם פחות זרם מאשר באחוריים)

- חיבור USB בלבד...

בסך הכל, אני מאוד מרוצה ממנו. מקווה שזה עוזר לך איכשהו...

פורסם
  • מחבר

תודה VIC ! נשמע טוב !

דניאל האמת שראיתי את הFREEAGENT אצל מישהו וזה נראה כמו איזה קופסאת טונה זולה מרמי לוי מפח זול כזה שמתעקם אז אני אוותר. וגם זה יותר יקר אז בכלל....

פורסם

זה לא יותר יקר, המחירים דומים. דומים= בחנות אחת X יותר זול ובחנות אחרת Y יותר זול. אין הפרש גדול במחיר ביניהם.

ולגבי "קופסאת טונה זולה מרמי לוי מפח זול כזה שמתעקם", אין לי מושג למה אמרת את זה, הדירוג של הסיגייט ב-newegg יותר טוב (אך שוב, זה לא הכל וגם ככה אין שם הרבה דירוגים). באוברול הוא עדיף.

פורסם

יש גם את ה-FreeAgent Go של סיגייט שמהווים אופציה טובה. אני אישית הייתי הולך על אחד מהם, אולי כי ב-newegg הדירוג טוב יותר, אבל מן הסתם שזה לא אומר הכל.

האם גם זה מומלץ - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409 ?

גם אני כמו פותח הדיון מעוניין בכונן חיצוני 2.5 חדש.

ומתלבט בין הסיגייט הנ"ל לזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4321

מה עדיף ? (מבחינת מהירות ? אורך כבל ?)

- דורש זרם גבוה מספיק בשביל שהרבה מכשירי DVD עם חיבור USB לא יצליחו להפעיל אותו, ואפילו לא מעט USB קדמיים במחשבים שולחניים (לפעמים לוח האם נותן בהם פחות זרם מאשר באחוריים)

זה מאד מטריד אותי כי אני מתכוון לחבר אותו למכשירי DVD לא מעט (נייחים וניידים), זה נפוץ בכוננים האלו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים