פורסם 2010 ביוני 115 שנים שלום,אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות.,שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?!בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר?תודה.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר דרור חזן 2 ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390779.0אם אין לך מה לומר, אז אל תבלבל לי את המוח.לבעלי ניסיון, אשמח לשמוע?
פורסם 2010 ביוני 115 שנים ובשביל זה משלמים 13 אלף ש"ח? אפשר ללמוד את כל זה ויותר בקלות לבד אפילו מבלי להתאמץ.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני סיימתי עכשיו את הקורס הזה בהיצתטיינות...אם יש לך ידע מוקדם אתה לא צריך אותו!!! לא הוסיפו לי כמעט כלום שם!מה שכן הוסיפו זה .. שCMD ופקודות חשובות רשתות וSERVER תאכלס אין לי בעיה להביא לך את הספרים שלמדתי מהם אבל אם יש לך ידע בזה ויש לך ראש ללמוד לבד באינרנט אז תחסוך לעצמך את הכסף תלמד להיות מנהל רשתות! רק אם יש לך ידע מתקדםאם אין לך ידע ביכלל! גם אל תלך כי זה מסתמך על אנשים עם קצת ידע... אם תרצה עוד פרטים תפנה אליי
פורסם 2010 ביוני 215 שנים סליחה שאני נדחף לדיון, אבל יש לי מס' שאלות בנושא מנהל רשתות (MCITP):כמה המשכורת בתחום בערך ?כמה שעות עבודה ליום ?ועוד פרטים על התחום תקבלו בברכה.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אבל אני לא מבין משהו ...בתכלס שרוצים להתקבל לעבודה צריכים תעודות זה לא משנה מה אתה יודע זה משנה מה למדת ואיפהג'ון ברייס זה מקום מכובד מאוד ובגלל זה יקר .. אני גם חושב ללמוד שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.