פורסם 2010 ביוני 115 שנים לא הבנתי אז מה אתה רוצה לעשות אותו. הרי הסיבה היחידה להשתמש בו היא כדי שייפתח החלון לבחירת הקבצים...
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני לא יודע באיזה תוכנה אתה משתמש, אבל יש את החלק שבו מכריזים על ה-jfilechoose, ולאחר מכן שומרים את הנתיב במשתנה כלשהו. פשוט תשנה את המשתנה הזה לנתיב שאתה רוצה ואתה יכול להוריד את החלק של החלון..
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר אני לא יודע באיזה תוכנה אתה משתמש, אבל יש את החלק שבו מכריזים על ה-jfilechoose, ולאחר מכן שומרים את הנתיב במשתנה כלשהו. פשוט תשנה את המשתנה הזה לנתיב שאתה רוצה ואתה יכול להוריד את החלק של החלון.. // launch the application public static void main( String args[] ) { // create a file chooser JFileChooser fileChooser = new JFileChooser(); fileChooser.setCurrentDirectory(new File("d:/pro3/")); JFileChooser fileChooser1 = new JFileChooser(); fileChooser1.setCurrentDirectory(new File("d:/pro3")); // show open file dialog int result = fileChooser.showOpenDialog( null ); int result1 = fileChooser1.showOpenDialog( null ); //int result1 = fileChooser.showOpenDialog( null ); if ( result == JFileChooser.APPROVE_OPTION ) // user chose a file [color=red]{ URL mediaURL = null; URL mediaURL1 = null; try { // get the file as URL fileChooser.location(); mediaURL =fileChooser.getSelectedFile().toURL(); mediaURL1 =fileChooser1.getSelectedFile().toURL(); }[/color] // end try catch ( MalformedURLException malformedURLException ) { System.err.println( "Could not create URL for the file" ); } // end catch if ( mediaURL != null && mediaURL1 !=null ) // only display if there is a valid URL { JFrame mediaTest = new JFrame( "Media Tester" ); JFrame mediaTest1 = new JFrame( "Media Tester1" );כאשר אני מתכוון לקוד הזה בעיקר:try { // get the file as URL fileChooser.location(); mediaURL =fileChooser.getSelectedFile().toURL(); mediaURL1 =fileChooser1.getSelectedFile().toURL();איך אני משנה לו את הנתיב כך שייפתח אוטומאטית קובץ מדיה מסויים והאם זה אפשרי?
פורסם 2010 ביוני 115 שנים שוב, אני לא מבין מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה שתמיד ישתמש בקובץ מסוים? תעיף את ה-JFileChooser לכל הרוחות, ושים את הנתיב הישיר של הקובץ ב-mediaURL.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר שוב, אני לא מבין מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה שתמיד ישתמש בקובץ מסוים? תעיף את ה-JFileChooser לכל הרוחות, ושים את הנתיב הישיר של הקובץ ב-mediaURL.הבנתי.תוכל לעזור ולכתוב לי דוגמה פשוטה? פשוט כשאני מכניס ל mediaURL נתיב, הוא נותן שגיאה ונותן המלצה להשתמש ב File ...חוצמזה , כל הפרוייקט שלי תלוי טיפה ב JFileChooser ויהיה טיפה בלאגן לשנות הכל עכשיו. הבנתי שאפשר להעלים את החלון , השאלה היא איך אפשר לתת לו נתיב...
פורסם 2010 ביוני 115 שנים File file = new File("name of file here");URL mediaURL = file.toURL();עדיין לא ברור לי למה כל כך חשוב לך להשתמש ב-JFileChooser, כשאתה רוצה בעצם למנוע את השימוש בו.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר File file = new File("name of file here");URL mediaURL = file.toURL(); עדיין לא ברור לי למה כל כך חשוב לך להשתמש ב-JFileChooser, כשאתה רוצה בעצם למנוע את השימוש בו. כי כמו שכתבתי , כל המטלה שלי די בונה עליו,ואין לי הרבה זמן לשנות אותה(עד מחר...).[br]פורסם בתאריך: 1.06.2010 בשעה 20:54:28 תודה רבה ! הצלחתי להתקדם ממשית בזכותך :yelclap: דבר שנראה פשוט לאחד , לשני יכול לקחת זמן. הפורום הזה הוכיח את עצמו בפעם המי יודע כמה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.