עבור לתוכן

עזרה| בעיה סאונד מטריפה...אשמח לעזרה ממומחי הפורום

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון:

הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ]

בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה.

חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן.

אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר

[אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה]

בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה]

שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית.

מה שמעצבן זה שגם בכרטיס קול המובנה יש את אותה הבעיה,האומנם הוא עושה את הרעש החלש אבל עדיין זה רעש.

בעיקרון שללתי את האופציה שזה אולי בעיה במגבר שבמערכת או בכבל עצמו או בכרטיס קול החיצוני

בגלל שכאשר אני מחבר אותם למחשב נייד\MP3 אין את הבעיה כלל!

מה שמוזר זה שברמקולים ללא נקודת חשמל או צורך בחשמל [אוזניות\רמקולים קטנים ] אין את הבעיה כלל!

ניסיתי לחבר למחשב מגבר אחר וגם הבעיה הייתה שם.

מה שעוד יותר מוזר זה כאשר אני מפעיל את המחשב מחשב ,אז בזמן שהמחשב מעלה את הכרטיס מסך הבעיה נפתרת!,אבל כאשר המחשב מתחיל לעלות את הUSB עוד לפני שעולה הWIN הבעיה חוזרת.

אשמח לעזרה ,אגב המחשב בן שנה וחצי והספק בן שנה[ספק איכותי של חברה מוכרת[ברח לי השם שלה]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים