פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר הפרק הכי מפחיד לדעתי היה זה עם הוואשטא נאראדה... THE SHADOWS THAT EAT YOU
פורסם 2010 ביוני 315 שנים זה שלישי הכי מפחיד. רביעי זה עם מאדים, שני זה ה weeping angels (במפגש הראשון איתם) וראשון empty child.טוב הת'רד הזה חרג הרבה עמודים מעבר למה שהוא אמור להיות וחרג מהנושא לגמרי.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לא עד כמה שידוע לי.זה כזה עושה נאחס לכל היום.קח רגיעון. למה אף אחד לא מקשיב לי? כל מי שפעל על פי העצה הזו מודה לי אח"כ.והפרק עם הילד באמת היה קצת מפחיד, מעבר לזה- לא ממש...
פורסם 2010 ביוני 315 שנים צודק, אלה לא היו ממש "מפחידים" ברמה הויזואלית (חוץ מהילד), אלא יותר "מבהילים" ברמה של "מופתעות מגופים/יצורים בלתי צפויים" (איזה שם מפוצץ 8)), יעני כמה אתה מופתע ממשהו מבהיל שמופיע לך מול העיניים כשבכלל לא ציפית לו, או שפשוט הייתה מוסיקה וזווית צילום של "אין לך מושג מה הולך לקרות" אבל אתה לא יודע מה אתה תראה כשהמצלמה תזוז בפתאומיות 90 מעלות שמאלה.אפשר לקרוא לזה "הפרקים הכי מותחים/מבהילים".
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר נסו לשים לב מה משותף לכל הפרקים האלה.כולם של דוקטור הו? או שבכולם יש אפקטים?
פורסם 2010 ביוני 415 שנים נסו לשים לב מה משותף לכל הפרקים האלה.בכולם יש את הדוקטור הכי טוב? (שכמובן זה david)בכולם יש יצורים מפחידים?בכולם יש חייזרים?בכולם יש קירות?
פורסם 2010 ביוני 415 שנים נסו לשים לב מה משותף לכל הפרקים האלה.אני אנסח מחדש - נסו לשים לב מה משותף לכל הפרקים האלה (וגם ל-Girl in the fireplace, אגב) ולא לשאר הפרקים.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר אני אנסח מחדש - נסו לשים לב מה משותף לכל הפרקים האלה (וגם ל-Girl in the fireplace, אגב) ולא לשאר הפרקים.אין-לי-שמץ-של-מושג
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר כולם נכתבו ע"י אותו בן אדם.http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Moffatו..אנחנו דיברנו על כמה שכל פרק יותר מפחיד.. מה זה קשור?הרי ברור שיש לBBC האלה מלא כותבים ועורכים שכל אחד מהם כתב מלא פרקים. אז מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.