פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים אין לי תסיסמא של המייל וברצוני להכנס לפייסבוק בלי לאפס סיסמא פשוט לגלות תסיסמא
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים נראה לי שעצם ההתעלמות שלה מהשאלה אומרת שהחשבון לא שלה והיא מבקשת לפרוץ לאדם אחר.
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים לא של בעלי ואני לא גורמת שום נזק ולא מתכונת לפרסם שם כלום זה משהו עבורי מידע שאני צריכה
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים זה חשבון משוטף של שתינו והוא שינה סיסמא ואני לא יכולה להכנס התיעצתי אם עורך דין ואין בזה משהו לא חוקי
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים ^נראה לי עדיף לעשות ככה ב"עולם הפיתויים" שאנחנו חיים בו דרשה מהארוס: "אם אתה אוהב אותי, אין יותר פייסבוק" כך למשל בני זוג ממרכז הארץ חתמו על הסכם נישואין לפיו מי שיפתח דף פייסבוק או יצייץ בטוויטר שלו, כלומר יפר את ההסכם, יפצה את הצד השני ב-100 אלף שקלים והוא יוכל להתגרש ולקבל גט מיידי. הסכמים נוספים נוגעים להשתתפות בריקודי עם, גלישה לאתרי פורנו, אינסטגרם ואיסור על משחקי פוקר עם חברים בשעות הערב. נערך 2013 בנובמבר 2312 שנים על-ידי rony2
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים את מבקשת בפורום ציבורי שמישהו יעשה בשבילך בתשלום מעשה לא חוקי, בנוסף אני חייב לתקן אותך"מטמצא" = מתמצא"משוטף" = משותף"אקר"?! כשאת מחפשת "האקר" או בעברית פצחן לפחות תרשמי את זה נכון.
פורסם 2013 בנובמבר 2312 שנים אם זה באמת החשבון שלכם, אתם יכולים לפנות לפייסבוק.אתה ברצינות לא מבין מה היא מנסה לעשות?היא מנסה לרגל אחרי בעלה בפייסבוק.(והיא הקפיצה בשביל זה דיון בן 3 שנים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.