עבור לתוכן

פריצה לפייסבוק

Featured Replies

פורסם

עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ??

והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??

• תגובות 36
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שש נשמע לי הכי הגיוני.

פורסם

42

פורסם

לא קשה בכלל.

בלי להיות גזעני הצלחתי לשלושה תימנים ואשכנזי עם פישינג. [בשביל הכיף אל תדאגו, הסיסמא חזרה אליהם]

אם הרמה השכלית שלהם יותר גבוהה משל בבון זה מתחיל להיות קשה אבל בכלל לא בלתי אפשרי.

פורסם

איך זה לא ברור לכם שזה 42???

פורסם

תלוי כמה מידע יש לפורץ, לאחר מכן תלוי כמה יצירתי הפורץ כדי להשיג את המידע שחסר לו :hat:

פורסם

תלוי בסיסמה, אם היא מטומטמת כמו האשכול הזה, אז בערך 3 שניות.

פורסם

מי שירצה לפרוץ יעשה את זה לא בעיה גדולה מדי. רוב עם לא כמעט כל הסיסמאות בפייסבוק הן יחסית בסיסיות ולא מחוכמות כך שניתן לפרוץ אותן בדרכים כאלה ואחרות שלא נתחיל לפרט כאן. מה שכאן זה שאם אתה סקרן בכל הקראקינג יש סרטים של האקרים מפורסמים שפרסמו איך הם הצליחו ומקורות לכישורון ושטויות. כבר פעמים רבות המליצו פה על סרטים כאלה ואחרים, ממליץ לך על חיפוש עם מילת חיפוש- "פריצה".

אגב, פריצה לפייסבוק זה אחד המעשים השפלים והמסריחים ביותר שיש. מלבד היתחזות לאדם מסוים כגנב זהויות הפעולה הזו יכולה להרוס חיים של בנאדם שהשקיע המון זמן בפיתוח הפרופיל שלו וכל הקשר מעבר (ולא נדבר על השטויות של הפוקר והחווה הדפוקה הזו :bash:).

פורסם

"פיתוח" הפרופיל, אפשר לחשוב מה כבר יש לפתח שם?

פורסם

ערימות של תמונות וסירטונים שאין בשום מקום אחר

פורסם

אם מישהו פרץ לך בטוח הוא בן 42

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום מחפשת מישהו שיכול לעזור לי בפריצה לפייסבוק גילוי סיסמא יש לי תמייל מוכנה לשלם כסף טוב זה משהו אישי לא בכוונה לגרום נזק כלל זה דחוף צרו קשר 0502272206

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלום מחפשת מישהו שיכול לעזור לי בפריצה לפייסבוק גילוי סיסמא יש לי תמייל מוכנה לשלם כסף טוב זה משהו אישי לא בכוונה לגרום כלל זה דחוף צרו קשר 0502272206

פורסם

אם יש לך את המייל פשוט לשחזר את הסיסמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים