פורסם 2010 במאי 3115 שנים הייאני שמרתי תקופה ארוכה כל מיני מדריכים באתרים באמצעות scrapebookאבל משהו נדפק בהגדרות והחלטתי לא להשתמש יותר בהרחבהאם אני שומר על הלינק למשל של ynet fxp וכויכול להיות שעוד שנה אני יכנס ללינק והמדריך יוסר?
פורסם 2010 במאי 3115 שנים קודם כל internet!=web. אין דבר כזה אתרי אינטרנט.שנית יש לך המון תוכנות טובות בקטגוריה של offline browsers כמו httrack למשל.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים כי זה ניסוח לא נכון של מושג טכני.אינטרנט הוא אוסף של רשתות שברשתות האלו מופעלים כל מיני שרותים ביניהם גם HTTP שהוא רק אחד מתוך הששים וחמש אלף שרותים שונים שניתן להפעיל.שמעת פעם מישהו בחו"ל אומר Internet site? כמובן שלא, כי שם כולם מכירים את המושג web שהוא קיצור מWWW.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים קודם כל internet!=web. אין דבר כזה אתרי אינטרנט.שנית יש לך המון תוכנות טובות בקטגוריה של offline browsers כמו httrack למשל.אתה מציג לבנאדם אופרטור תכנותי != שלא יודע את ההבדל בין web לinternet? משעשע.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר למהדוקא הבנתי אותו אני תמיד שמח שמתקנים אותי[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 22:08:07התוכנה הזאת דורשת קריאה של המדריךמשהו יכול להסביר לי איך אני תופס עמוד ללא פרסומות בפירפוקס יש לי flashblock אבל התוכנה מעתיקה את הפרסומות
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר אם אף אחד בפורום לא משתמש בזה כנראה זה לא נחוץאני אמשיך להעתיק את הלינקיםהכי פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.