עבור לתוכן

סינכרון פרופיל Firefox בין שני מערכות הפעלה(WIN וubuntu)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לסנכרן או לעביר את הפרופיל שיש לי בWIN 7 בFirefox עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04

יש דרך כול שהיא? אני משתמש בגרסה האחרונה של Firefox

תודה מראש

פורסם

אפשר פשוט להעביר את תוכן הפרופיל (העתקה והדבקה) - רוב הדברים יעברו ללא בעיה.

אפשרות שנייה היא ליצור מחיצה במערכת קבצים FAT ולמקם בה את תיקיית הפרופיל. לאחר מכן להגדיר בפרופיל המשתמש של FF ב-Windows ו-Ubuntu את התיקייה הזאת כתיקיית הפרופיל וכך תקבל סנכרון מלא.

סבירות גבוהה מאוד שקיימת גם הרחבה שעושה זאת (לצורך העניין סנכרון פרופיל בין מחשבים) רק שאני לא מכיר כזאת ואין לי כרגע זמן לחפש. תריץ חיפוש בפורום פה או באתר ההרחבות של Mozilla ואני מאמין שתמצא משהו.

פורסם

למה FAT? לינוקס תומך בNTFS כבר שנים.

Ubuntu מגיע עם NTF3G כבר מלפני כמה גרסאות.

פורסם

אני נתקלתי בעבר בבעיות בין Ubuntu ו-NTFS אבל זה באמת היה די מזמן (שנה וחצי אולי אפילו קצת יותר) ומאז לא כל כך התעדכנתי במה קורה עם Ubuntu (אני עובד יותר עם OpenSuse).

אם כך אני מתקן את עצמי, ובהחלט עדיף להגדיר את הפרופיל המשתמש של FF ב-Ubuntu שיפנה וישתמש באותה תיקיית פרופיל משתמש כמו זאת של FF ב-Windows.

פורסם
  • מחבר

אני נתקלתי בעבר בבעיות בין Ubuntu ו-NTFS אבל זה באמת היה די מזמן (שנה וחצי אולי אפילו קצת יותר) ומאז לא כל כך התעדכנתי במה קורה עם Ubuntu (אני עובד יותר עם OpenSuse).

אם כך אני מתקן את עצמי, ובהחלט עדיף להגדיר את הפרופיל המשתמש של FF ב-Ubuntu שיפנה וישתמש באותה תיקיית פרופיל משתמש כמו זאת של FF ב-Windows.

אך אני מגדיר את זה?

פורסם

תפתח את ה-Terminal או תלחץ Alt + F2 כדי שתיפתח שורת הפעלת היישומים (אם אני זוכר נכון זה אמור לעבוד גם משם) וכתוב

firefox -profilemanager

ייפתח חלון ניהול הפרופילים, צור פרופיל חדש או ערוך את פרופיל ברירת המחדל הקיים ובחר את תיקיית פרופיל המשתמש ב-Windows.

אם לא שינית את מיקום תיקיית הפרופיל ב-Windows לך לStart > Run או התחל > הפעלה ושם כתוב

%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\

בחלון שייפתח יש תיקייה שהשם שלה במבנה של xxxxxxxx.default (במקום ה-X יש אותיות ומספרים שונים). זוהי תיקיית הפרופיל שלך ואותה אתה צריך לבחור גם מתוך Ubuntu.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים