עבור לתוכן

מישהו שולח לי הודעות phishing למייל ומתחזה לבליזארד

Featured Replies

פורסם

כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו

בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>;

אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206]

X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com]

איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד?

ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS

הנה התוכן של המייל:

Greetings!
This is an automated notification regarding the recent change(s)
made to your World of Warcraft account. Your password has recently been modified through the Password Recovery website.
*** If you made this password change, please disregard this notification. However, if you did NOT make changes to your password
we recommend you Login verify your password: [url]http://www.blizzard-management-inspection.net[/url]
If you are unable to successfully verify your password .
using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at [email]billing@blizzard.com[/email]. Account security is solely the responsibility of the account holder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.
Regards,
The World of Warcraft Support Team Blizzard Entertainment

פורסם

גם אני מקבל מיילים שכאלה באופן קבוע (ישירות לתיקיית הזבל, כמובן). החלק המצחיק הוא שאין ומעולם לא היה לי account בWOW.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני לא רוצה עכשיו לחפש סינונים ותיקיות זבל, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי שהחמור הזה לא יוכל לשלוח לי יותר אימיילים

פורסם

הפתרון המיידי הוא להגדיר כלל לסינון הדואר על פי מילות מפתח שנכללות בתוכן ההודעה או לעבור לתוכנת דואר כמו Thunderbird שם יש מסנן ספאם "שלומד" (אתה צריך לסמן את ההודעה מספר פעמים כספאם ואז ברוב המקרים הבאים היא תסונן אוטומאטית). אפשרות נוספת היא להתקין תוכנת סינון ספאם חיצונית ובלתי תלויה בתוכנת הדואר שלך. כאמור אלו פתרונות מיידיים ודי ציינת שאתה לא מעוניין בהם.

הייתי מציע לך לשלוח דוא"ל לספק האינטרנט שלך ולבילזארד עצמם עם הסבר קצר ועם תוכן ההודעה כולה (פשוט תעביר להם את ההודעה). ספק הדואר שלך יכול לחסום את זה ברמת השרת (בהנחה שירצה ויש מספיק מידע עבורו) ואת בליזארד כדאי ליידע מכיוון שגם להם יש יכולת מסוימת ל"צוד" את אלו שמתחזים להם (ואולי בכלל החשבון לו הוא מתחזה לא קיים, או אינו חשבון ממנו לקוח אמור לקבל בכלל הודעות, כך שתוכל לחסום את הכתובת הזאת).

ככה סתם למנוע ממנו לשלוח לך ספאם לא כל כך אפשרי.

אגב, לא בעיה להסוות את עצמך כמו שהוא עשה, זאת אפילו לא הסוואה כי ב-Header של ההודעה מופיעה בפירוש הכתובת האמיתית ממנה נשלח הדוא"ל.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי ש014 יעשו משהו בקשר לזה

אולי זה ישמע לכם הזוי אבל יצא לי לשמוע המון פעמים על מקרים שבליזארד באמת צדו אנשים וגרמו להם להיות מוזמנים למשפט על דברים לא חוקיים

אני גם לא זוכר אם זה היה בסרבר ששיחקתי בו פעם או באחד אחר אבל פעם אחת מישהו התחיל לספר שהוא הולך לרצוח מישהו ובליזארד אשכרה שלחו לו משטרה לבית בעזרת הספקית שלו

פורסם

קודם כל לא הייתי קובע ישר ש-014 לא יעשו משהו, אתה לקוח שלהם (למרות שאני מבין למה התכוונת). לא יזיק לשלוח להם דוא"ל ולנסות.

בליזארד יוכלו לספק לך מידע נוסף, לדוגמה יגידו לך שהם בכלל לא משתמשים בחשבון דוא"ל כזה, כך שתוכל לחסום אותו בתוכנה או לבקש מספק השירות שיחסום עבורך ברמת השרת.

אני הייתי פונה לשני הגופים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה about:blank

אני אנסה בהזדמנות לדבר עם שניהם ונראה מה יצא מזה

דרך אגב, אתה יודע שאתה דף הבית שלי?

פורסם

;)

גם של עצמי.

אגב, חיפשתי חיפוש מהיר ומצאתי שכבר העלו את הסוגייה (או סוגייה דומה) בפורום של WOW ככה שבליזארד מודעים לזה ובתגובה הרשמית שלהם אומרים בקיצור להתעלם ולמחוק כי הם לעולם לא ישלחו דוא"ל ובו יבקשו מהשתמש להתחבר לחשבון שלו באתר דרך קישור.

פורסם

הבעיה היא שאני לא רוצה עכשיו לחפש סינונים ותיקיות זבל, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי שהחמור הזה לא יוכל לשלוח לי יותר אימיילים

תתנקש בו.

פורסם

זה ממש לא בעיה לעשות VHOST לכתובת IP מסויימת..

חוץ מזה האימייל שלו נראה מפוברק בטירוף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים