פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים דבר ראשון , שעה זה ממש לא הרבה (כמו שקודמי אמר) .דבר שני , המעבדים של אינטל יותר חזקים בעריכה גרפית ובסוג הפעולות הללו (כשמדברים על דמגים מקבילים מאינטל ו-AMD) .
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים לא סתם ממליצים על אינטל לעריכה גראפית וקידוד סרטים, וAMD למשחקיםאינטל יותר חזק מAMD, אבל מבחינת עלות/תועלת AMD שווה יותראני לא אתחיל להכנס לניתוח של AMD נגד אינטל,אבל אינטל עושה את הפעולות האלה יותר טוב (ספיציפית), AMD לא תוכנן לדברים כאלה,(לשוק הגראפי) אלא לשוק הביתיכל זה ישתנה כמובן בקרוב, שהA64 יהיו פופולרים
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים כמה אפשר לבלבל בשכל...כל מה שאמרתם על אינטל לא נכון וזה הכל המוניטין של אינטלאינטל מתמחים בשני דברים: אוברקלוקינג-מעבדים בעלי פוטנציאל , ולהיות יקרים.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר ואם אני יעבוד עם כרטיס טלויזיה התהליך יקח פחות זמן?אם לא יש פתרונות אחרים?
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים המקודדים בדרך כלל "מאופטמזים" לפקודות SSE של אינטלולארכיטקטורה של אינטל...כרטיס טלויזיה רגיל לא ישפיע על זמני הקידודהדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה אוברקלוק למעבד שישפר את הביצועים..אם אתה צורב את אותו הסרט על הרבה דיסקים תקודד אותו, תשמור אותו ואז תצרוב אותו כמהפעמים שאתה רוצה בלי לחכות לקידוד בכל פעם
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר כרטיס טלויזיה רגיל לא ישפיע על זמני הקידודואם כרטיס טלויזיה לא רגיל?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים לא יודע חושבתי שתגיד שיש לך 2500 בארטון ו 512 DDR וזה לוקח לך 5 שעות... אז הייתי אומר שזה המון זמן יחסית אבל מה אתה מבלבל את השכל שעה!!! אפילו שעתיים זה לא מוגזם כי זה תהליך שדורש המון זמן והוא גם ארוך. אצלי יש מעבד 866 ( :smiley4:) ולוקח לי לפחות 6 שעות לפעים גם יותר (אם אני לא טועה גם 7) דרך אגב לא כדאי לקודד דרך הנרו כי אז האיכות לא משהו. עדיף עם TMPGEnc. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.