פורסם 2010 ביוני 215 שנים איכס, אני לא אוהב סמית הם תמיד רקובים עם האפור למעלה! בו'נא, אל תקרא לתפוחים הכי טעימים "איכס"! אולי אתה מתבלבל? הסמיתים נראים ככה: והם מלכי התפוחים! [br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 18:35:56 תיקון קטן - זו לא אקסיומה. http://en.wikipedia.org/wiki/Principia_mathematica#Quotations וואלה צודק. יש פאקינג הוכחה ל- 1+1=2! לא שאני מבין אותה... 8) למדתי משהו חדש.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 18:36:56 למי שלא טעם פינק ליידי אין זכות להגיד איזה תפוח הכי טעים... פינק ליידי בהחלט לא רעים. אם אין סמית, אז פינק ליידי, יונתן או ענה בהחלט באים בחשבון. אבל למי שאוהב את הפירות שלו חמצמצים (אני!), אין כמו סמיתים.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים הסמיתים היחידים שנראים ככה הם מתמונות אילוסטרציה בגוגלבארץ הכל רקוב ומגעילאני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שאכלתי פרי שנראה טוב
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אלוהים יודע מאיפה אתה משיג את הפירות שלך. כמעט אצל כל ירקן תוכל למצוא פירות איכותיים.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים אלוהים יודע מאיפה אתה משיג את הפירות שלך. כמעט אצל כל ירקן תוכל למצוא פירות איכותיים.אז חזרנו לנושא הדיון!אני מסכים עם שניצל
פורסם 2010 ביוני 215 שנים חחחח טוב שמישהו ינעל את הדבר הזה שאנחנו מסיבה משונה כל שהיא עדיין קוראים לו דיון...
פורסם 2010 ביוני 915 שנים דבר אחד לא הבנתי: למה שיהודי מאמין ישתין מגג של בית כנסת מלכתחילה?עלה לתקן את הרעפים והיה חייב חייב להשתין?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים אז מצאת כמה משפטים ועשית מהם סימפוניה,אתה יכול למצוא שם הרבה חוכמה תבונה ודעת(ואני בכלל לא דתי).חבל שאתה מזלזל כך באבות-אבותיך.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מעניין רק שהאתר ההוא מלא במאות דוגמאות שונות ל"כמה משפטים" כאלה.יש שם, בדברי חז"ל, גם דברי חוכמה? בוודאי - אבל עד כמה רצינות כבר אפשר ליחס למקור שדן, גם אם רק "בין השאר", בהרגלי אחיזת הזין של אבותינו?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים בטח שכן. אל מול כל אתרי ההחזרה בתשובה למיניהם המלאים ב"חוכמת התלמוד", מן הראוי שיהיה לפחות אתר אחד שמראה מה החוכמה הזו כוללת.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים כבר לפני כמה שנםי חברים שלי הראו לי את האתר הזה, לא נראה לי שמה שיש שם אמיתי... ממש אין סיכוי! זה פשוט כזה מפגר בנוסף, לא נראה לי הגיוני שרבנים יעסקו בנושאים שכאלה... לא צנועים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.