פורסם 2010 במאי 2815 שנים הוא זייף בחלק האחרון של השיר.. ראו שהוא מתרגש.מקווה שהעלייה לגמר הוסיפה לו קצת ביטחון ובגמר הוא ישיר כמו שצריך.בכללי אבל אחלה זמר, קול יפה ושיר מאוד יפה.
פורסם 2010 במאי 2915 שנים הגמר ייערך היום בערב, ולשימחתינו לא הגרלנו את השיר הראשון, בו "זכתה" אזרבייג'ן - מועמדת חזקה לניצחון. מה שאולי יוריד במעט את הסיכויים, (למרות ששיטת ההצבעה השנה שונתה ומאפשרת להצביע מהלך כל שלב ההופעה ולא רק לאחר השמעת כל השירים, וזאת כדי שלא נשכח את השירים הראשונים עד להצבעה) ואנחנו מס' 47 מתוך 27 שירים. כמו גם בסמי פיינל השני- מועמדת נוספת לתואר היא דנמרק ששוב מבצעת אחרינואת השיר. אגב- גם מי שלא אוהב את סקעת או את השיר, ומתעניין ומעריך ויזואליות, יכול מאוד להנות מבימוי מוצלח צילום מרהיב ועבודת בימוי תאורה ובמה מרהיבה שמתפתחת מהלך השיר ומגיעה לשיאה בשליש האחרון של השיר עם עלייתו. מומלץ. עבודת מצלמה ותאורה מרהיבים. ןבלי קשר, אשמח אם תוכלו לסייע לי ברכישת מסך לגרפיקה ולהגיב להודעתי מלפני יומיים על רכישת מסך. תודה :-*[br]פורסם בתאריך: 29.05.2010 בשעה 09:17:25 התכוונתי שיר מס' 24 מתוך 27
פורסם 2010 במאי 2915 שנים יש לך טעות קטנה..ישראל מופיעה 24 מתוך 25. לפני אחרונהhttp://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2010
פורסם 2010 במאי 2915 שנים סתם שאלה של אחד שלא מבין, איך אנשים שם שלא דוברים את השפה יכולים להצביע עבור שירים בשפה שהם לא מבינים ?
פורסם 2010 במאי 2915 שנים הקריטריון זה פיקציה.. שנים של פוליטיקה ושירים פשוטים. אני קורא לארוויזיון אופיום להמונים. פעם היה ערוץ אחד, כולנו היינו צרכנים. לא עוד. עברנו גמילה. בהצלחה להראל. שיעשה אותנו מכורים.
פורסם 2010 במאי 2915 שנים השיר של סקעת יותר מרדים מהשיר של נאליץ'... אוך מתי יבוא היום ולהקה בסגנון של לורדי תקח שוב מקום ראשון :
פורסם 2010 במאי 2915 שנים סתם שאלה של אחד שלא מבין, איך אנשים שם שלא דוברים את השפה יכולים להצביע עבור שירים בשפה שהם לא מבינים ? מה גורם לך לחשוב שאנשים מצביעים לשירים בגלל המשמעות שלהם?
פורסם 2010 במאי 2915 שנים הייתי שמח אם העולם היה מלא במנגינות חסרות מילים ולא שיריםכי אני אישית רוב הזמן לא שם לב אפילו בעברית על מה שרים בגלל שאני אוטומטית דוחה את המוזיקה עצמה כי הלחן נראה לי דפוקלמשל את השיר של לורדי אהבתי אבל לא בגלל שאני אוהב את הסגנון מוזיקה או על מה שהם שרואלא בגלל שאהבתי את הלחן
פורסם 2010 במאי 2915 שנים עדכון: הוא עולה להופיע שיר אחד לפני האחרון. לא רוצה להיות התורן שצועק "אנטישמים", אבל אחרי התקרית עם זה שלא רצו להראות את דגל ישראל, זה לא נראה כ"כ מקרי ש"הגרלה" זה מה שתקע אותנו אחרונים. :-\
פורסם 2010 במאי 2915 שנים חחח הם בסוף הראו את המפה של ישראל אבל בלי הגדה המערבית האבתי מאוד והצבעתי לנרווגיה ולגאורגיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.