פורסם 2010 ביוני 915 שנים :lol: :lol: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1173260.html :lol: :lol:
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ^ :-\ למה זה מצחיק?... זה עצוב... רציני.לדעתי לא עצוב. אלא פשט פטתי. מה שכן מצחיק, שתמיד אבל תמיד, אלו המכוערות והסתומות ביותר שעושות כזה דבר.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ^ אז מה אתה רומז יהיה משהו שם על השטיח? שים לב על המבטים שלהם - יש שם רמיזה ,לא?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים אני ממש מקווה שהיא תתעשת לפני שאיזה פסיכי אחד שיחפש נקמה מהירה יעשה את מה שיעשה, לא נראה לי שיש להם אלוהים במיוחד אם כולם יודעים מי היא.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים הם לא יעשו לה כלום, ההפך זה טוב בשבילם -הם משתמשים בה להצדקה שלהם.וכמזרון.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים נראה לי שאתם שוכחים עם איזה אנשים "הגיוניים" יש לנו עסקאף אחד לא שוכח , אבל ברגע שדבר בא לטובתם -הם משתמשים בו.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני ממש מקווה שהיא תתעשת לפני שאיזה פסיכי אחד שיחפש נקמה מהירה יעשה את מה שיעשה, לא נראה לי שיש להם אלוהים במיוחד אם כולם יודעים מי היא.ברכותי לטלי פחימה היא הולכת לקבל ****** ויכול להיות אפילו בו זמנית מכמה צדיקים ירא שמיים שיתנו לה כמה ****** וכמה ******בקיצר הולך להיות אקשן !!!!!!!! סוף סוף לא רק אנחנו נקבל מהערבים ******,היא תקבל את זה על בסיס יומי.כמו התכוונתי למנת פלאפל=********
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.