עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני 1 טרהבייט ב 500-600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA.

אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל.

http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892

מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח...

התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט.

תודה מראש! אלמוג.

פורסם

הם עושים את העבודה, לא יותר מזה. לא התנסתי עם הדגם הספיציפי שלך אבל אלו שהשתמשתי בהם הראו תכנון לא מדהים במיוחד (מארז

שיכול להפתח בקלות, מאוורר מרעיש מאוד וכו'). מהירות ההעברה דווקא קרובה למקסימום של התקן. אם אתה קונה אני ממליץ לך בחום רב לוודא

בחנות שכל החלקים נמצאים באריזה. באחד מהמתאמים שקניתי שכחו לשים שנאי (=אין מה לעשות עם המארז) ולקח לי איזה חודש לשכנע את

KSP להביא לי אחר.

פורסם

נראה בסדר, רק שים לב שהוא לא מגיע עם eSATA Bracket

ואל תשכח את עניין ה-AHCI אם תרצה לבצע ניתוק חם

אם אתה לא יודע אז אתה יכול לקרוא בסטיקים שבראש הפורום

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, קניתי את המארז והוא דווקא סבבה, ההארדיסק יושב כמו שצריך והגימור יפה אבל יש לי בעיה,

המחשב עושה כאילו הוא מזהה אותו, רואים אותו ב device manager כמו שצריך, הוא מזהה כשאני מחבר אותו ויש לי אפשרות לעשות לו eject media אבל אני לא יכול למצוא אותו במחשב שלי, חיפשתי דיי הרבה חיברתי דרך USB וגם דרך ESATA ותמיד הכל נראה בסדר רק שאי אפשר להיכנס אליו...

אני משתמש בווינדוס 7, מישהו יודע אולי מה הבעיה איתו ואיך אני יכול לפתור אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים