פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת?יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים הוא לא רומז, הוא אומר..אני לא יודע על איזה "חיבור למסך" אתה מדבר (חיבור VGA? לא נתקלתי באחד בממיר שלי), אבל אצלי בממיר (מת"ב, ממיר של ADB) יש חיבור RJ45 (רשת) וחיבור USB... תמיד סיקרן אותי לדעת עם החיבורים האלה שמישים למשהו...
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מחבר כן איזה חיבור של vgaקוראים לו נראה לי RA 32משהו כזה ואין לי מושג למה הוא משמש
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מישהו פעם כתב פה שחיבור הUSB בממיר הוא בשביל להגדיר אותו לא יודע אם זה נכון
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים היציאה שנראית כמו VGA בממיר היא יציאת RS232http://www.projectorpoint.co.uk/projectorcablesandconnections.htmהיא נראית פה קצת שונה אבל זו היאזו יציאת תקשורת כדי לקנפג את המכשירוכך גם הUSB
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים כבר יצא לי לשאול חמש טכנאים מזה היציאה הUSB שיש לממירים האלה(AOD&SAMSUNG), ואחד מהם גם שאלתי לגבי הRJ45.כולם אמרו לי שהUSB זה למקלדת(אני לא ממש הבנתי לאיזה מקלדת יש "תקע" בצורה כזאת ???) והRJ זה לשימוש עתידי :-Xויש עוד 2 יציאות מיסתוריות שלא ממש הבנתי למה קיימות:יציאה של מדפסת PARALLEL(הממיר הזה אמור להיות מחשב ??? ;D)יציאה RS-232
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר כן זה rs 232אז אף אחד לא יודע מה זה? כשאני שאלתי את ערוצי זהב מה זה הם ענו שזה משהו ולא ידעו לענות לי ורק אנרו ששזה משהו מנוטרל ושהם שולטים על הממרים וכרגע אין לזה שום תפקיד
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים כן גם אני חשבתי שזה VGA! ניתקתי את זה באתי לחבר למסך! ואז ראיתי שהפינים לא תואמים!
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא יודע אם זה קשור או לא אבל מי שהוא בבקשה יכול להגיד לי למה משמש בקר תקשורת RS 232 מה הייחודיות שלו אילו דברים הוא עושהלמה אני לא ממש מבין בזה ואני רוצה מאד מאד לדעת וגם אם אפשר פירוט דומה על RS 485 ומה ההבדל ביניהם!תודה מראש!
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים יציאת הUSBכנראה תשמש בעתיד לחיבור של מצלה דיגיטלית לממיר כדי להתשתמש בממיר כאלבום תמונותבנתיים היא לא פעילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.