פורסם 2010 במאי 2515 שנים שמתי לב שהיום הרבה משחקים מכילים תאור מפורט על אנשים\מקומות\מפלצות שהדמות פוגשתלמשל assassin creed כתוב שם על כל מכר ומקומות שזה ממש מיותרmass effectwitcherאני מוצא את זה מיותר ולא קורא האם אתם קוראים?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תלוי במשחק. משחקים עם עומק ובעלי דמויות מעוצבות היטב שאתה יכול להתחבר אליהן, לרוב כן.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר ב 2 AC זה באמת מיותר יש שם קונספירציה שלמה עם מלא דמויות מעורבותלכן לא קראתי כמעט כלום
פורסם 2010 במאי 2515 שנים בדרך כלל לא אני מעדיף לקבל את העלילה איך שהיא מוצגת במשחק עצמו ברוב הפעמים חוץ מכמובן דברים מסוימים מאוד כמו לדוגמה נארוטו או באטמן ודברים בסגנון אבל אז זה משחקים שבדרך כלל גם ככה פונים לקבוצה מסוימת שמכירה את הדמויות
פורסם 2010 במאי 2515 שנים זה מאוד תלוי ב-2 דברים:1) ההתחברות שלך אל המשחק.2) האם המידע מסופר בצורה מעניינת, או שמא זה משחק שמנסה ליצור עומק מכלום.שני משחקים שיכולים להוות דוגמא אצלי-* Bioshock שהעלילה הכללית שלו טובה ומכילה טוויסטים, אבל איפשהו כל הקלטות שמע האלה מגיעות לרמה של חפירה ואותי הם קצת איבדו.* Oblivion שהוא משחק למופת, אבל לפעמים מכיל כמוית טקסט גדולות מאוד של למשל כמה עמודי קריאה עבור קווסט שולי כלשהו ובמקרה הזה אחרי המשימות המעניינות יותר עקבתי, אבל אחרי שקלטתי את הפטפטת החוזרת על עצמה בקווסטים הצדדיים- דילגתי למטרת המשימה.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים לצערי בד"כ אין לי כוח לקרוא את כל החרא הזה... למרות שדווקא הייתי רוצה, אבל זה יותר מדי השקעה בשבילי.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים במשחקים שהדמויות מדברות זה קל (כמו אובליביאן) , כי יש לך כמות מוגבלת של טקסט לקרוא וזה לא ממש קשה או לוקח זמןאבל במשחקים שאתה צריך לקרוא גם את הטקסט של השיחה בין הדמויות זה יותר מתסכל,אבל יש משחקים כמו morrowind שקראתי לא רק את כל השיחות עם הדמויות אלה גם את רוב הספרים המופעים במשחק (בסביבות 1000 ספרים)אבל זאת הסיבה שלקח לי לסיים את המשחק בסביבות שנתיים
פורסם 2010 במאי 2715 שנים אבל יש משחקים כמו morrowind שקראתי לא רק את כל השיחות עם הדמויות אלה גם את רוב הספרים המופעים במשחק (בסביבות 1000 ספרים) אבל זאת הסיבה שלקח לי לסיים את המשחק בסביבות שנתיים פאק... אני בדרך כלל כמו FogBird.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר האמתשאם זה כתוב בחוברת מושקעת אני קורא את החוברת מתי שיש זמןלמשל מי שקנה דיאבלו וסטרקרפט מקורי בזמנו קיבל חוברת מושקעת עם פירוט על כל היחידות גם האריזה של בליזרד היתה מושקעתמתי שאני משחק אני לא מתכוון להשקיע את זה בקריאה
פורסם 2010 במאי 2715 שנים זה רעיון פסיכולוגי די ידועככול שאתה משקיע יותר זמן במשהו שאתה עושה ויותר לעומק, ככה כמות ההנאה שלך גודלת, לכן בעיקרון מספיק לבן אדם משחק אחד לחצי שנה -שנהכדי להיות במצב של הנאה ממנו.למי שזה יותר מעניין אותו יכול לקרוא על התופעה הזאת פה: Optimal Experience
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.