עבור לתוכן

לא מבין את הטמפרטורות אצלי

Featured Replies

פורסם

שלום! :)

יש לי 81 מעלות ב CPU ונראה לי שאני לא יודע לקרא נכון את זה, אז אני מצרף תמונה.

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה. :)

1_141812043.jpg

פורסם

אתה מסתכל על ה F (שזה מעלות בפריינט), תסתכל על הC (צלסיוס).. ואז תראה שזה 27 מעלות שזה סבבה לגמרי..

פורסם

אתה מסתכל על ה F (שזה מעלות בפריינט), תסתכל על הC (צלסיוס).. ואז תראה שזה 27 מעלות שזה סבבה לגמרי..

תביא תמונה מHWMONITOR הEVEREST משקרת..

אין מצב שהליבות על 27 והמעבד על 80.

פורסם

פותח התרד איזה מערכת יש לך בדיוק ? שכן אי אפשר לנחש אם הטמפ' שלך בסדר או לא בלי לדעת מעבד וכו..

כמו כן אם המעבד שלך מסדרת הC2D והלאה, מדוד טמפ' עם REAL TEMP...ולשאר הרכיבים עם HWMONITOR..

פורסם

לוח אם MSI ?

פורסם
  • מחבר

פותח התרד איזה מערכת יש לך בדיוק ? שכן אי אפשר לנחש אם הטמפ' שלך בסדר או לא בלי לדעת מעבד וכו..

כמו כן אם המעבד שלך מסדרת הC2D והלאה, מדוד טמפ' עם REAL TEMP...ולשאר הרכיבים עם HWMONITOR..

יש לי לוח אם של gigabyte 770TA-UD3 ומעבד AMD Phenom II X4 945 וכרטיס מסך XFX GeForce 9600 GT

אני מצרף תמונה מהתוכנה HWMONITOR את התוכנה REAL TEMP לא הצלחתי להפעיל (קיבלתי הודעה שזה לא מתאים למערכת שלי)

תודה. :)

1_141872405.jpg

פורסם

יש לי לוח אם של gigabyte 770TA-UD3 ומעבד AMD Phenom II X4 945 וכרטיס מסך XFX GeForce 9600 GT

אני מצרף תמונה מהתוכנה HWMONITOR את התוכנה REAL TEMP לא הצלחתי להפעיל (קיבלתי הודעה שזה לא מתאים למערכת שלי)

1_141872405.jpg

מה נסגר עם המערכת שלך? מזור שזה רושם AMD PHENOM 4500....

תמדוד עם CORETEMP

פורסם
  • מחבר

מה זה ITE IT87 בכלל?

בטמפרטורה של המעבד הכל בסדר ורק ב ITE IT87 יש 81 מעלות באחד מהחיישנים.

פורסם

בקר שאחראי על הטמפ'..מדוד טמפ' עם CORE TEMP למעבד..

פורסם
  • מחבר

בקר שאחראי על הטמפ'..מדוד טמפ' עם CORE TEMP למעבד..

בדקתי עם CORE TEMP אבל הסעיף הזה בכלל לא קיים, גם בתוכנה שבאה עם הדיסק של הלוח אם הסעיף הזה בכלל לא קיים, יכול להיות שזה חיישן שבכלל לא קיים בלוח שלי והוא סתם כותב מספר? כי תמיד זה על 81 מעלות ולא זז.

פורסם

זאת סתם קריאה לא נכונה אל תייחס לזה חשיבות...כמו שאתה רואה זה לא מופיע בתוכנות אחרות (איכותיות יותר) וזה די תקוע..

פורסם

זו בעיה ידועה. זה לא צריך להפריע לתפקוד המערכת אבל אם אתה רוצה קריאה נכונה אז תבצע עדכון BIOS.

עדיין לא הצלחתי למקד את הבעיה, אבל נראה שזה בלוחות גיגהבייט בשילוב עם מעבדי AM3.

הפיתרון הוא לעדכן ביוס לגרסה שתומכת במעבד

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=430624.0

עריכה: ורק להבהיר- זה כן החיישן של המעבד.

פורסם
  • מחבר

1: האם זה פשוט לעדכן ביוס, או שזה מסובך? (יש איזה מדריך בעברית?)

2: אני צריך בכלל לעדכן? קניתי אותו לפני שבוע. איך אני יודע אם הוא מעודכן או לא?

פורסם

קרא כאן-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460163.10

כפי שאמרתי מקודם לא מדובר בבעיה. אתה יכול להתעלם מזה ולהמשיך הלאה, הדבר הכי חשוב הוא טמפ' הליבות.

פורסם
  • מחבר

האם זה מעודכן?

ולמה התאריך של הביוס הוא 4/6/2010, הרי התאריך הזה בכלל עוד לא הגיע?

1_141923690.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים