פורסם 2010 ביוני 1215 שנים לא מצליח למצוא את ההודעה הפרטית אלייך - אני רוצה עותק אחד בבקשה.בשביל לשלוח הודעה פרטית צריך 5 הודעות בפורומים מינימום (כאשר הודעות ב OFF TOPIC לא נספרות)תנסה במהלך הימים הקרובים להגיב קצת ברחבי הפורום... לצבור 5 הודעות זה לא מסובך.ואז תשלח לו הודעה פרטית.
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר אנשים גם לגבי עדכונים במס העותקים תשלחו לי בפרטי את מס העותקים שלכם..אני לא אחראי אם לא שמתי לב להודעה בפורום ולא מתכנן להתחיל לעקוב אחרי שומדבר מעבר לפרטיות...מעבר לזה נגמר המקום לאט לאט אז כדאי למתלבטים להחליט בקרובאבל סחטיקה לכם אני אדבר עם ארקדיה וננסה להכניס עוד אנשים
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מחבר בנתיים אני משריין את ה5 מקומות האחרונים למקרה ששכחתי מישהו,סביר להניח שהמקומות האלה יפתחו בקרוב מעבר לזה מחר נעשה כמה טלפונים ומיילים...
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים הייתי קונה, אבל אני גרוע מדי בRTS בשביל לקנות משחק שחלק כ"כ גדול בו הוא המולטי. אני נהנה ממנו, אבל אני פשוט לא כ"כ טוב... ופה יש מנצח ויש מפסיד, בצורה מוחלטת. להיות גרוע פה הרבה יותר מבאס מלהיות גרוע בMW... ואם הרשימה הזו תתמלא, אולי כדאי לשקול את האפשרות לעשות קנייה אחרת מחנות אחרת...
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אני רק רוצה לוודא .. אבל..האם הגרסא הינה רק אירופאית או האם ניתן להשיג גם האמריקאית?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים מסתברא שאירופאית...אבל אתה יכול לשאול את ארקדיה אם אתה רוצה...מה זה משנה ? זה משנה שרתים ב MP ? חשבתי שמזמן הכל כבר פתוח לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.