עבור לתוכן

מסתבר שיש תלמידים עם מצפון אחרי הכל

Featured Replies

• תגובות 121
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל שאני לא נגש ביום שלישי הזה בכל מקרה.

אבל חבל, זה דופק המון תלמידים.

אני בטוח שיבטלו את הבחינה לשאלונים שנגנבו.

במחשבה שניה, אני מאמין שיקחו את השאלונים של המועדי ב'(אם הם לא הודלפו).

פורסם

איך החלטת שזה מצפון? לי זה נשמע יותר כמו טמטום.

מה שמפליא אותי הוא שזו הפעם הראשונה שזה קורה, השמירה על הטפסים היא אפסית - במיוחד בבתי ספר קטנים.

פורסם

אני מתבייש להיות תלמיד תיכון במדינה שבה קורים דברים כאלה...

וכל הכבוד לאותו תלמיד ישר שדיווח על הדליפה של השאלון, באמת טוב לדעת שנשארו קצת אנשים טובים במדינה הזאת.

איך החלטת שזה מצפון? לי זה נשמע יותר כמו טמטום.

לדעתי הטמטום הוא שכל פעם שקם בן-אדם ישר קוראים לו מטומטם. ואחר-כך מתפלאים למה המדינה שלנו כ"כ מושחתת...

אני בטוח שיבטלו את הבחינה לשאלונים שנגנבו.

לפי מה שהבנתי מהמורים שלי בשנה שעברה, מחברים כמה בחינות ורק ימים ספורים לפני הבגרות עצמה בוחרים באיזו מהן להשתמש. לדעתי פשוט ישתמשו בבחינה אחרת, או במועד ב'. אני מקווה מאוד שלא ידחו או יבטלו את הבחינה.

מלבד זאת, לפי מה שמפרסמים בינתיים יש סבירות גבוהה שלא רק במתמטיקה נגנבו שאלונים...

פורסם
  • מחבר

מנהל בית הספר אוסף את הטפסים בדואר ביום הבחינה. הבחינות לא מגיעות לתיכון מספר ימים לפני. מדובר במחדל חמור. כנראה מישהו הדליף את הבחינות.

פורסם

ואיי איזה באסה למי שהתכונן לבחינה אם יבטלו.

פורסם

הם רוצים לומר שתוך פחות מיומיים הם יספיקו לכתוב מבחן חדש, לוודא שאין טעויות, להדפיס אותו באלפי עותקים ולהפיץ אותו לכל בתי הספר עד יום שלישי בשעה 13:00? :lol:

כשיש להם שנה מראש הם מגלים טעויות רק ברגע האחרון ולפעמים אפילו רק במהלך הבחינה, אז למה נראה להם שהם יצליחו לעשות את זה ביום וחצי? :kopfpatsch: שידחו לשבוע הבא...

פורסם

סביר שהיו להם עוד כמה שאלות שהיו מועמדות לבגרות, או שלקחו את המועד ב'.

וזה לא שהוא ישר, הוא פשוט סיפר ליותר מידי אנשים

פורסם

מישהו ראה את התגובות של התלמידים? "יאללה שיבטלו"

אני לא מבין, איך הם רוצים למצוא עבודה בקצב הזה? או שכל החיים הם יחיו אצל אבא ואמא?

פורסם

לרוב האנשים בגיל הזה לא ממש אכפת מהלימודים, זה חדש לך? רובנו מקבלים שכל ותובנה רק כשמשחררים אותנו להיות עצמאיים ובלי החסות של אמא/אבא.

פורסם

אם הילד באמת הוא זה שגילה את טופס הבחינה, פשוט ילד כאפות. :screwy::kopfpatsch::screwy:

פורסם

לרוב האנשים בגיל הזה לא ממש אכפת מהלימודים, זה חדש לך? רובנו מקבלים שכל ותובנה רק כשמשחררים אותנו להיות עצמאיים ובלי החסות של אמא/אבא.

במקרה המצער שלי אני לא יכולתי בכלל להבין מה הולך בלימודים בגלל שהמנטליות שלי היתה כאילו כמה שנים מתחת ואני לא אתחיל להסביר את זה עכשיו

אבל במקרה של רוב התלמידים הם כן יכולים להבין את הלימודים פשוט "לא בא להם", שינצלו את זה שהם יצאו נורמליים ויעשו את הבגרויות במקום לחפש איך להתחמק כל הזמן

פורסם

מישהו ראה את התגובות של התלמידים? "יאללה שיבטלו"

אני לא מבין, איך הם רוצים למצוא עבודה בקצב הזה? או שכל החיים הם יחיו אצל אבא ואמא?

אתה לא יכול להכליל, יש ויש.

יש כאלה שרוצים שיבטלו בכדי להרוויח יותר זמן

יש כאלה שרוצים שיבטלו כי פשוט אין להם כוח

יש כאלה שלא רוצים שיבטלו

יכולים להיות הרבה גורמים וסיבות, מה שבטוח שאם מישהו לא ימצא עבודה במהלך החיים זה לא יהיה בגלל שהתבטלה בחינת מתמטיקה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מניסיון אם תלמיד לא מוכן למחר הוא לא יהיה מוכן גם עוד חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים