פורסם 2010 במאי 2315 שנים פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר!אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה.תודה! אורן
פורסם 2010 במאי 2315 שנים http://nsis.sourceforge.net/Main_Pageאני לא ממש מכיר אותה, אבל היא חופשית לחלוטין ובשימוש די נרחב.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים Install Shield בעלת מורכבות מאוד עמוקב וגם הרישיון שלה עולה בהתאם ליכולות הפרודוקטיביות שלה.פתרון כמו NSIS באמת נשמע בדיוק מה שאתה מחפש.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר מה זה משנה באיזו ארץ משתמשים בה?אני רוצה להשתמש בתוכנה מוכרת בארץ, כדי שאם יהיו לי בעיות, יהיו יותר אנשים שיוכלו לעזור לי בה..
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אתה יודע, מאז שכל העולם מחובר לאוסף רשתות הזה שנקרא האינטרנט המיקום הגאוגרפי שלך לא כל כך משחק תפקיד.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר ביום שכל העולם ידבר עברית, העולם יהיה עולם קל יותר מה בנוגע לQSETUP של PANTARAY? מכיר?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים אתה רוצה לפתח משהו מבלי לדעת אנגלית?אם כן אני מציע לך בחום שלקול את כל העניין מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.