פורסם 2010 במאי 2315 שנים כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט , המחשב עושה לי כל מיני בעיות לדוגמא:המחשב פתאום כבוי ל10שניות בריסטרט ואז רק הנורה נדלקת,המחשב מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ועושה את זה באיטיות נוראה..לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק כמה פעמים עד שהוא נדלק..אני רוצה למכור את המחשב ואני לא יכול למכור אותו ככה אני חייב לסדר את הבעיה הזאת..מישהו יכול לעזור לי?איפה הבעיה לדעתכם?כל הטמפ' של המחשב באזור ה40 הכרטיס 60 בHWMONITOR , גם בבדיקת מאמץ הכל תקין,המפרט:E6550asrock conroe1333samsung 2gbram d2 667gefroce 8500gtספק ג'נרי 500Wיכול להיות שיש לי בעיה עם הספק?איך אני בודק את זה,בכל מקרה יש לי את המחשב קרוב ל3שנים ולאחרונה הבעיה הזאת התחילה,אין קשר לOC,לפני כמה זמן נסיתי לעשות OC קטן למעבד אבל הבעיה הזאת הייתה לפני זה בהרבה אז זה לא שהOC נגיד עושה את זה..תודה מראש
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט , המחשב עושה לי כל מיני בעיות לדוגמא:המחשב פתאום כבוי ל10שניות בריסטרט ואז רק הנורה נדלקת,המחשב מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ועושה את זה באיטיות נוראה..לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק כמה פעמים עד שהוא נדלק..אני רוצה למכור את המחשב ואני לא יכול למכור אותו ככה אני חייב לסדר את הבעיה הזאת..מישהו יכול לעזור לי?איפה הבעיה לדעתכם?כל הטמפ' של המחשב באזור ה40 הכרטיס 60 בHWMONITOR , גם בבדיקת מאמץ הכל תקין,המפרט:E6550asrock conroe1333samsung 2gbram d2 667gefroce 8500gtספק ג'נרי 500Wיכול להיות שיש לי בעיה עם הספק?איך אני בודק את זה,בכל מקרה יש לי את המחשב קרוב ל3שנים ולאחרונה הבעיה הזאת התחילה,אין קשר לOC,לפני כמה זמן נסיתי לעשות OC קטן למעבד אבל הבעיה הזאת הייתה לפני זה בהרבה אז זה לא שהOC נגיד עושה את זה..תודה מראשהקפצה
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר תבדוק קבלים מנופחים בלוח ובתוך הספק + סימנים כלליים של שרוף בתוך הספקמה זאת אומרת קבלים מנופחים?הכל נראה רגיל..ואני לא רואה משהו שרוף הוא פשוט בצבע שלו..
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר תביא ממישהו ספק לא ג'נרי, תקין, לטובת הבדיקהיש לי את הספק הזה שאני יכול להשים JTC 500W DR-B500Eזה ג'נרי?שמעתי שזה ספק טוב..
פורסם 2010 במאי 2715 שנים לפני שאתה רץ להחליף חלקים, תנסה לאפס את הלוח אם: צריך להיות ג'מפר שאחרי שמנתקים/מקצרים הלוח אם מתאפס.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים לספק 500 W אמיתיים אמור להיות שנאי בגובה לפחות 50 mm בערך מהלוח. תמדוד את הגובה של השנאי הגדול ביותר שנמצא בתוך הספקאם השנאי קטן יותר הספק גנרי בוודאותאם השנאי גדול אז הספק לא גנרי או גנרי טוב יותר (עדיין לא מומלץ אבל יש לו סיכוי טוב להחזיק את המחשב)תפתח את הספק כדיי לראות אם יש קבלים מנופחים או סימנים של שרוף. קבלים מנופחים הם קבלים שהראש שלהם מנופח החוצה ולא שטוח
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר לספק 500 W אמיתיים אמור להיות שנאי בגובה לפחות 50 mm בערך מהלוח. תמדוד את הגובה של השנאי הגדול ביותר שנמצא בתוך הספקאם השנאי קטן יותר הספק גנרי בוודאותאם השנאי גדול אז הספק לא גנרי או גנרי טוב יותר (עדיין לא מומלץ אבל יש לו סיכוי טוב להחזיק את המחשב)תפתח את הספק כדיי לראות אם יש קבלים מנופחים או סימנים של שרוף. קבלים מנופחים הם קבלים שהראש שלהם מנופח החוצה ולא שטוחסליחה על הבורות אבל אי אפשר לבדוק זאת עם הדגם המדויק של הספק ? , או עם אני יביא תמונה?או עם בכלל מישהו מכיר את החברה , JTC? יש לה שם של חברת ספקים טובה ?
פורסם 2010 ביוני 315 שנים תסתכל דרך הפתחים של האוורור ותראה שנאי עטוף אם איזולירבנד (בדרך כלל צהוב) קרוב לפתחים מהצד שבתוך המחשבתמדוד בערך כמה הגודל של השנאי שאתה רואהאם הוא קטן משמעותית מ 50 mm אז כנראה הספק גנרי (השנאי קטן מדיי בשביל 500 W וכנראה שהספק הוא לא 500 W אמיתי)
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר תסתכל דרך הפתחים של האוורור ותראה שנאי עטוף אם איזולירבנד (בדרך כלל צהוב) קרוב לפתחים מהצד שבתוך המחשבתמדוד בערך כמה הגודל של השנאי שאתה רואהאם הוא קטן משמעותית מ 50 mm אז כנראה הספק גנרי (השנאי קטן מדיי בשביל 500 W וכנראה שהספק הוא לא 500 W אמיתי)שוב לצערי לא הבנתי על מה אתה מדבר ,הסתכלתי דרך הפתח מאחורה ולא הצלחתי לראות כלום חוץ ממאוורר..הנה התמונות מהקדימה של המארזhttp://img215.imageshack.us/img215/9553/p1010034ed.jpghttp://img80.imageshack.us/img80/4839/p1010035aw.jpgמהפתח שלדעתי התכוונת אליוhttp://img248.imageshack.us/img248/9273/p1010036cc.jpg
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר התכוונתי לצד שממנו יוצאים החוטים בתוך המחשבהספק בתמונה הוא גנרי לגמריאז בכל זאת להחליף אותו בספק שלי?אנחנו עדיין מדברים על הנושא של הקריסות מחשב בהפעלה..
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לכל ספק גנרי יש סיכוי גבוה להיות לא תקין - אל תשתמש איתם כדיי לבדוק דברים בוודאות. יתכן ש 2 פקים שאתה ודק איתם דפוקיםתנסה להשיג ספק איכותי יותר (תשאיל מחבר) שייתן למחשב לפחות 300 W אמיתיים ולבדוק איתו
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר לכל ספק גנרי יש סיכוי גבוה להיות לא תקין - אל תשתמש איתם כדיי לבדוק דברים בוודאות. יתכן ש 2 פקים שאתה ודק איתם דפוקיםתנסה להשיג ספק איכותי יותר (תשאיל מחבר) שייתן למחשב לפחות 300 W אמיתיים ולבדוק איתוזה בעיה בשבילי לההשיג ספק..מה עוד ניתן לעשות?והספק שיש לי במחשב שווה 50 שקל סתם לקטע זה עלה לי ביחד עם מארז עלוב של KSP שבא בקושי עם מאוורר של 60מ"מ 110 שקל שתיהם ביחד(ועוד רשום עליו 500W) והספק שבמחשב השני שלי נראה די טוב..אפילו שהוא ג'נרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.