פורסם 2010 במאי 2215 שנים קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגליתבקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבללא נגעתי והשארתי את זה ככהלא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיותמישהו יודע מה הבעיה?!
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר אני לא יודע לערוך הודעה,ולא כי גם למחשב השני לא התקנתי דריבר רשת זה הקטע.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים כנס לאתר היצרן של לוח האם שלך (בהנחה שכרטיס הרשת מובנה בלוח האם). חפש את דגם לוח האם שלך והורד משם את מנהל ההתקן העדכני.אם אתה לא מוצא תעלה לפה את דגם לוח האם שלך.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים ^וד"א הייתי ממליץ גם לבקר אצל ההוא עם הירוקים ולהוריד גם אצלו כמה דרייברים.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר בלאט הוא לא נותן לי להיכנס לווינדוס הוא רושם שאני חייב לשים לו סראילקיצר יש לי עכשיו 2 בעיות אחרות לגמריהראשונה זה הבעיה עם הWIN הזההשניה כל הודעה שאני מקבל בין אם זה ארור או משהו אחר זה מפעיל לי צליל מהרמקול הפנימי איך אני מבטל את זה?
פורסם 2010 במאי 2315 שנים ערכתי לך את הכותרת.אני מזכיר שוב אין לך "בעיית אינטרנט" או איך שאתה לא מתאר את זה בשפה של ילד בכתה ג'.בסה"כ אתה צריך להתקין דרייבר לכרטיס רשת וכל שאר הרכיבים. אני מזכיר לך שXP דיי גרוע מבחינת מאגר הדרייברים שלו בניגוד לויסטה/7.לגבי שאר הפרטים אני נציע לך לעיין שוב בחוקי הפורום אם לא עשית את זה עדיין.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר מה לגבי זה?"השניה כל הודעה שאני מקבל בין אם זה ארור או משהו אחר זה מפעיל לי צליל מהרמקול הפנימי איך אני מבטל את זה?"אני יכול להתקין כל דריבר לכרטיס רשת או שצריך 1 ספציפי שיתאים?
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מערכת ההפעלה תוציא כל צליל מpc speaker ברגע שלא מותקן דרייבר לכרטיס קול.כבר הסבירו לך שצריך להוריד דרייברים מהאתר של יצרון הלוח אם לפי הדגם.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים אם הורדת וזה לא עובד, יש סבירות שהורדת את הלא נכון וסבירות נמוכה יותר שהקובץ פגום. אני מציע שתקצר לכולנו תהליכים ופשוט תפרסם את דגם לוח האם שלך (אין לך נתוני מפרט מתחת לשם המשתמש בפורום).וכהערה יותר כללית. מנהל התקן מיועד לחומרה ספציפית. אין כזה דבר דרייבר "כללי" לכרטיסי רשת, כרטיס קול וכו'. הכי פשוט להוריד את הדרייבר העדכני מאתר יצרן החומרה שברשותך בהתאם לדגם החומרה המסוים שלך.אגב, לבחור ששילם לך על ההתקנה כן התקנת דרייברים או שהוא חי על הדרייברים של מערכת ההפעלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.