עבור לתוכן

האם המעבד יגרום לצוואר בקבוק

Featured Replies

פורסם

ערב טוב!

יש ברשותי כרגע מעבד phenom x3 8450 השאלה שלי היא אם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק ל-5750.

תודה מראש לכל העוזרים..

פורסם

האמת היא שכן צפוי צוואר בקבוק בשל התדר הנמוך של המעבד, אם כי בכל זאת אתה תוכל להנות מהביצועים שלו, אין שום סיבה להחליף מעבד.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכן צפוי צוואר בקבוק בשל התדר הנמוך של המעבד, אם כי בכל זאת אתה תוכל להנות מהביצועים שלו, אין שום סיבה להחליף מעבד.

תודה רבה.

יש לך מושג מה יהיו המגבלות באחוזים?

ואם אני יעשה OC קטן למעבד האם אני יוכל לקבל את מירב הביצועים?

ועוד משהו האם יש הבדל משמעותי בין 1GB זיכרון ל-512?

תודה רבה על הכל..

פורסם

צוואר בקבוק זה לא דבר שאפשר למדוד באחוזים יש לך תוכונות בשביל זה.

אם קירור טוב אוברקלוק למעבד היה מצויין כאן אך שים לב המעבד שלך הוא כלל לא CORE מצויין שזה קצת בעייתי בשבליך.

ולשאלה האחרונה שלך- זיכרון הכרטיס נמצא בשורה התחותונה על רזלוצית המשחק, אם הרזלוציה שלך כבדה במספקת מעל 1680X1050 פיקסלים מומלץ שהיה 1GB בכרטיס. אם לא אין שום טעם.

פורסם
  • מחבר

צוואר בקבוק זה לא דבר שאפשר למדוד באחוזים יש לך תוכונות בשביל זה.

אם קירור טוב אוברקלוק למעבד היה מצויין כאן אך שים לב המעבד שלך הוא כלל לא CORE מצויין שזה קצת בעייתי בשבליך.

ולשאלה האחרונה שלך- זיכרון הכרטיס נמצא בשורה התחותונה על רזלוצית המשחק, אם הרזלוציה שלך כבדה במספקת מעל 1680X1050 פיקסלים מומלץ שהיה 1GB בכרטיס. אם לא אין שום טעם.

האם תוכל לפרט לי איזה תוכנות יש בשביל למדוד את זה?

כן שמתי לב שהוא ממש לא טוב ל-OC אתמול ניסתי לעשות OC של 10% והמחשב כבר לא היה יציב (אולי זה מכוון שהוא בקירור סטוק בכל אופן לא נראה לי שהיה שווה להוציא עוד בשביל קירור כי ראיתי ברשת שלא הצליחו לעלות בהרבה את התדר של המעבד הזה..)בקיצור תודה רבה לך! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים