עבור לתוכן

בעיה עם JDOWNLOADER מהירות 2.5 מוריד על 20KB

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB

מה למה זה?

פורסם

תנסה לאפס את המודם ולהדליק אותו שוב (כדי להחליף אייפי/ניתוב)

ואז תבדוק שוב, כמובן שתנסה לעשות stop/start כמה פעמים להורדה עד שתתפוס שרת טוב של ראפיד שר

פורסם
  • מחבר

וואלה חזק אחי

לא ידעתי שזה עובד ככה, התנתקתי כמה פעמים במגה אפלואד וזה התחיל להפציץ

משום מה ראפיד שייר תמיד מתחבר לאט מוריד לאט עצבים רצח גם אם אני מתנתק ומתחבר כמה פעמים.

פורסם

אני סובל מהבעיה הזאת כבר חצי שנה של פרימיום.. גם לי יש למגה אפלוד וראפיד.

בהתחלה חשבתי שהבעיה זה הם והשרתים שלהם

אבל לאחר בירור ובדיקות של rapidshare נמצא שבזק ובזק בין לאומי פשוט חוסמים את השרתים ומגבילים אותם.

אבל השיטה של השינוי ניתוב על ידי החלפת אייפי עובד טוב ואין ברירה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הנה זה שוב קורה בסופ"ש , אני מוריד על מהירות של משהו כמו 70KB(שזה סביר לעומת מה שהיה שבוע שעבר , וגם עכשיו יורד ל-20 KB)

מה שמוזר שכל השבוע אני מפציץ על 300 KB רצוף ועכשיו מיום שיש בצהריים אני מוריד על מהירויות ממש נמוכות.

כשהתקלתי את נציג בזק בשאלה אם מתבצעות חסימות , קיבלתי תשובה מאוד משכנעת : שהיום אין להם את הרשות לעשות את זה כי משרד התקשורת אוסר את זה , לעומת שנים קודמות שכן היו עושים את זה כדי למנוע התפשטות פיראטיות.

עכשיו אני שואל אתכם:

מה נראה לכם? שזה עומסים בסופשים על שרתי MEGA וRAPID? כי שוב כל השבוע הורדתי כמו סוס...

פורסם

מתעלק:

עד לפני כמה ימים יכלתי להוריד כמה קבצים ביחד

קרה משהו לתוכנה ועכשיו אני יכול להוריד רק קובץ אחד כל פעם

מה עושים?

דרך אגב- הגדרתי לו בשורה הכי תחתונה

"MAX.con =7" "MAX.dls =7"

משום מה "ביטלתי" את ה ENABLE בחשבון פרמיום

פורסם

התוכנה ידועה במהירות הנמוכה שלה. אני ממליץ על תוכנה בשם free download manager.

עם Jdownloader אני מוריד על 100, כששניה אחרי אני מוריד את אותו הקובץ מאותו השרת עם free download manager על 800 KB עד 1.5 מגה לשניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים