פורסם 2010 במאי 2215 שנים יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסטמפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות..אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושובויש לציין שהטמפרטורה טובה
פורסם 2010 במאי 2215 שנים לפי מה שרשמת ,זה בטוח שקירור לא יושב טוב ,או כל דבר אחר ,זכרונות,כרטיס מסך,או גםהלוח אם מקצר ...שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים ...
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר כן שהמארז מאונח שוכבב הוא מבצע ריסטים שהוא עומד הוא פשוט לא נדלק שומעים רק ציפוצים של כיבוי וריסטים
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אחי נראלי שזה בשכיבה זה הורס את ההמגעים של הלוח והכרטיסים...מה הבעיה שתשאיר אותו עומד?
פורסם 2010 במאי 2615 שנים איזה מגעים? למה שמארז לא יהיה גם במצב אופקי? לפותח הדיון: אני מציע לך לפתוח את המארז לראות אם הכל מהודק בפנים היטב.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר זה הבעייה שעם אני משאיר אותו עומדדדד יש ריסטים הוא לא פועל ציפצופים וריסטים ועם הוא שוכב הוא עובד רק אחרי כמה שעות הוא מבצע ריסטוהדלת הקידמית שלו פתוחה כי בדקתי לראות מגעים אבל הכל פיקס הוצאתי את כל החוטים חיברתי מהתחילה ולא יודע עדיין עושה ריסטים לא יודע מה זהפשוט בזמן עבודה שהמחשב שוכב המחשב קורס ועושה ריסט וזה משו בלוח אם לא יודע מה אבל המחשב חדשQ82002 GIGA RAMGEFORCE 9500 ספק כוח neo teach atx-500wלוח אם סידרה 3 של גיגה בייט
פורסם 2010 במאי 2615 שנים תבדוק שאין בורג תקוע מאחוריי הלוח או משהוא + שהלוח מחובר בכל מקום למארז אם הדברים שהאלה שמרחיקים אותו מהקירתבדוק שאין משהוא משוחרר בתוך הספקתנתק את ה CDתבדוק שהקירור של כל הדברים מחובר טוב במקום שלו ולא זז + שכל המאווררים עובדים ולא נתקעים ב 2 המצבים של המארז
פורסם 2010 במאי 2815 שנים מחבר השתגעתי פירקתי את כל המחשב הוצאתי הכל הרכבתי מחדש עוד פעם שהוא עומד ריסטים ושהוא שוכב ריסטים לאחר כמה שעות..אבל השתגעתי ובדקתי כל חלק וחלק והתברר שזה הספק שעם הספק הייה מאונח כלומר שוכב חח הוא היה גורם לקריסה של המחשב (אתחול)וכשיחברתי אותו וכשהוא במצב עומד ביידי פשוט המחשב פעם וככה פתרתי תבעייה שהוציאה לי תנשמה במשך שבועיים ]--:בקיצור תודה לעוזרים שפהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.