עבור לתוכן

בשעה טובה נתב חדש, NETGEAR DG834N, הגדרות ושאלות

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש.

דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ).

עכשיו יש לי כמה שאלות...

בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא.

לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור?

WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK

יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x

אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר?

ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי )

תודה!

פורסם

כפתור הWPS משמש לחיבור אוטומטי מאובטח , הכפתור הזה גם משמש לכיבוי והדלקת הWIFI ,

אתה יכול לבחור בWPA2 רוב המכשירים תומכים בזה ,עוד דבר ,אם כתוב לך 130MBPS זה אומר שאתה כבר מנצל את כול המהירות ,כי לפי מה שקראתי המהירות מתחלקת ל2 האנטנות

פורסם
  • מחבר

כפתור הWPS משמש לחיבור אוטומטי מאובטח , הכפתור הזה גם משמש לכיבוי והדלקת הWIFI ,

אתה יכול לבחור בWPA2 רוב המכשירים תומכים בזה ,עוד דבר ,אם כתוב לך 130MBPS זה אומר שאתה כבר מנצל את כול המהירות ,כי לפי מה שקראתי המהירות מתחלקת ל2 האנטנות

אחרי טיפה התעללויות מצד הראוטר ( לא הסכים לחבר אותי בקלות בנסיונותה ראשונים ), התחברתי בשלום.

ולגבי התקן N, האקסטרימר תומך בזה, וגם המחשב הנייד, ושניהם דווקא במיקום הכי מרוחק מהראוטר. אז שוב, האם העלאה ל 270MBPS תשפר את הקליטה? כי באיזור שהם נמצאים יש קליטה דיי נמוכה ( אבל עדיין יש קליטה ).

בלילה ניראה אם יהיו התנתקויות בעומס, נקווה שלא.

פורסם

בגלל שיש שתי אנטנות כשכתוב 130MBPS זה כול המהירות ,המהירות מתתחלקת בין שני האנטנות ,אז אתה כבר אמור לעבוד ב270MBPS ,

פורסם
  • מחבר

אז האפשרות ל 270MBPS בעצם כאילו מבטלת אנטנה אחת, או שלא הבנתי? |:

כרגע אפשר להגיד שיש עומס דיי כבד, בלי שום בעיות.

הבעיה היא שאני לא מקבל את מהירות ההורדה שמגיעה לי.

בהעלאה אני מקבל רק 930KBPS, לא ניראה לי תקין...

פורסם

זה עובד ככה ,בראוטר יש 2 אנטנות , אחת קולטת ,אחת שולחת

ככה שהמהירות מתחלקת בין שתי האנטנות ,ככה שיוצא שיש לך מהירות כתיבה של 130MBPS ,ומהירות קריאה של 130MB/S

בקשר למהירות מה הוא קוחב הפס שיש לך ?

פורסם
  • מחבר

10 מגה.

ועוד משהו, משום מה הוא דיי מקשה עליי בהתחברות אלחוטית, רק בפעם השישית או השביעית הוא מסכים להתחבר...

פורסם

זה עובד ככה ,בראוטר יש 2 אנטנות , אחת קולטת ,אחת שולחת

ככה שהמהירות מתחלקת בין שתי האנטנות ,ככה שיוצא שיש לך מהירות כתיבה של 130MBPS ,ומהירות קריאה של 130MB/S

זה ממש לא נכון!

הנתב הזה הוא 2X2 -- כדאי שתקרא את המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

פורסם

זה ממש לא נכון!

הנתב הזה הוא 2X2 -- כדאי שתקרא את המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

תודה על התיקון התבלבלתי כנראה אם משהו אחר ,טוב קורה

בכול מקרה יש לך 10 מגה ,ולפי מה שאני זוכר חבילת ה10 מגה באה אם הפלואד של 800 ,ככה שאם אתה מקבל בבדיקה 930 הכול תקין

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון התבלבלתי כנראה אם משהו אחר ,טוב קורה

בכול מקרה יש לך 10 מגה ,ולפי מה שאני זוכר חבילת ה10 מגה באה אם הפלואד של 800 ,ככה שאם אתה מקבל בבדיקה 930 הכול תקין

O_O

נשמע לי יותר הגיוני שבחבילה של 10 מגה תקבל 100 העלאה

פורסם

O_O

נשמע לי יותר הגיוני שבחבילה של 10 מגה תקבל 100 העלאה

זה המצב בארץ . בחו"ל יש להם אינטרנט סימטרי ,בעוד שאצלנו במקרה הטוב יש 10% העלאה , בחבילות שמעל ה 8 מגה גם זה כבר לא קיים ...

בחבילת ה10 מגה יש עדיין העלאה של 800 שזה אפילו לא 10% מהחבילה,וחבילות ה 15-30 יש העלאה של 1000 שזה לא בדיוק משהו

פורסם
  • מחבר

לדעתי גם אותם "תומכים" בבזק מבולבלים קצת.

לפני שקניתי את הנתב הזה, היה סימן שאלה אם הנתב שלי יקרוס במידה ויתנו לי את כל ה 10 מגה, אז הבחור הגדיר לי 8 מגה ואני יכול להגיד בוודאות שהעלאה הייתה גבוה יותר, באיזור ה 110KBPS, ככה שלא הגיוני שעם 10 מגה אני אקבל 920KBPS

מחר אני אתקשר וניראה מה יש להם להגיד בעניין.

פורסם

920 לא יותר גדול מ110 ?

לא הבנתי אותך

פורסם
  • מחבר

920 לא יותר גדול מ110 ?

לא הבנתי אותך

920 נותן לי 92 בהעלאה, קצת התבלבלתי...

פורסם

זה לא 920/10 , מחלקים את זה ל8 , 920/8 זה 115 ,ככה שזה בדיוק כמו קודם ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים