פורסם 2010 במאי 2015 שנים בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש.דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ).עכשיו יש לי כמה שאלות...בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא.לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור?WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSKיש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1xאני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר?ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי )תודה!
פורסם 2010 במאי 2015 שנים כפתור הWPS משמש לחיבור אוטומטי מאובטח , הכפתור הזה גם משמש לכיבוי והדלקת הWIFI ,אתה יכול לבחור בWPA2 רוב המכשירים תומכים בזה ,עוד דבר ,אם כתוב לך 130MBPS זה אומר שאתה כבר מנצל את כול המהירות ,כי לפי מה שקראתי המהירות מתחלקת ל2 האנטנות
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר כפתור הWPS משמש לחיבור אוטומטי מאובטח , הכפתור הזה גם משמש לכיבוי והדלקת הWIFI ,אתה יכול לבחור בWPA2 רוב המכשירים תומכים בזה ,עוד דבר ,אם כתוב לך 130MBPS זה אומר שאתה כבר מנצל את כול המהירות ,כי לפי מה שקראתי המהירות מתחלקת ל2 האנטנות אחרי טיפה התעללויות מצד הראוטר ( לא הסכים לחבר אותי בקלות בנסיונותה ראשונים ), התחברתי בשלום.ולגבי התקן N, האקסטרימר תומך בזה, וגם המחשב הנייד, ושניהם דווקא במיקום הכי מרוחק מהראוטר. אז שוב, האם העלאה ל 270MBPS תשפר את הקליטה? כי באיזור שהם נמצאים יש קליטה דיי נמוכה ( אבל עדיין יש קליטה ).בלילה ניראה אם יהיו התנתקויות בעומס, נקווה שלא.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים בגלל שיש שתי אנטנות כשכתוב 130MBPS זה כול המהירות ,המהירות מתתחלקת בין שני האנטנות ,אז אתה כבר אמור לעבוד ב270MBPS ,
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר אז האפשרות ל 270MBPS בעצם כאילו מבטלת אנטנה אחת, או שלא הבנתי? |:כרגע אפשר להגיד שיש עומס דיי כבד, בלי שום בעיות.הבעיה היא שאני לא מקבל את מהירות ההורדה שמגיעה לי.בהעלאה אני מקבל רק 930KBPS, לא ניראה לי תקין...
פורסם 2010 במאי 2015 שנים זה עובד ככה ,בראוטר יש 2 אנטנות , אחת קולטת ,אחת שולחת ככה שהמהירות מתחלקת בין שתי האנטנות ,ככה שיוצא שיש לך מהירות כתיבה של 130MBPS ,ומהירות קריאה של 130MB/S בקשר למהירות מה הוא קוחב הפס שיש לך ?
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר בקשר למהירות מה הוא קוחב הפס שיש לך ? 10 מגה.ועוד משהו, משום מה הוא דיי מקשה עליי בהתחברות אלחוטית, רק בפעם השישית או השביעית הוא מסכים להתחבר...
פורסם 2010 במאי 2015 שנים זה עובד ככה ,בראוטר יש 2 אנטנות , אחת קולטת ,אחת שולחת ככה שהמהירות מתחלקת בין שתי האנטנות ,ככה שיוצא שיש לך מהירות כתיבה של 130MBPS ,ומהירות קריאה של 130MB/S בקשר למהירות מה הוא קוחב הפס שיש לך ? זה ממש לא נכון!הנתב הזה הוא 2X2 -- כדאי שתקרא את המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
פורסם 2010 במאי 2015 שנים זה ממש לא נכון!הנתב הזה הוא 2X2 -- כדאי שתקרא את המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htmתודה על התיקון התבלבלתי כנראה אם משהו אחר ,טוב קורה בכול מקרה יש לך 10 מגה ,ולפי מה שאני זוכר חבילת ה10 מגה באה אם הפלואד של 800 ,ככה שאם אתה מקבל בבדיקה 930 הכול תקין
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר תודה על התיקון התבלבלתי כנראה אם משהו אחר ,טוב קורה בכול מקרה יש לך 10 מגה ,ולפי מה שאני זוכר חבילת ה10 מגה באה אם הפלואד של 800 ,ככה שאם אתה מקבל בבדיקה 930 הכול תקין O_Oנשמע לי יותר הגיוני שבחבילה של 10 מגה תקבל 100 העלאה
פורסם 2010 במאי 2015 שנים O_Oנשמע לי יותר הגיוני שבחבילה של 10 מגה תקבל 100 העלאהזה המצב בארץ . בחו"ל יש להם אינטרנט סימטרי ,בעוד שאצלנו במקרה הטוב יש 10% העלאה , בחבילות שמעל ה 8 מגה גם זה כבר לא קיים ... בחבילת ה10 מגה יש עדיין העלאה של 800 שזה אפילו לא 10% מהחבילה,וחבילות ה 15-30 יש העלאה של 1000 שזה לא בדיוק משהו
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר לדעתי גם אותם "תומכים" בבזק מבולבלים קצת.לפני שקניתי את הנתב הזה, היה סימן שאלה אם הנתב שלי יקרוס במידה ויתנו לי את כל ה 10 מגה, אז הבחור הגדיר לי 8 מגה ואני יכול להגיד בוודאות שהעלאה הייתה גבוה יותר, באיזור ה 110KBPS, ככה שלא הגיוני שעם 10 מגה אני אקבל 920KBPSמחר אני אתקשר וניראה מה יש להם להגיד בעניין.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר 920 לא יותר גדול מ110 ? לא הבנתי אותך920 נותן לי 92 בהעלאה, קצת התבלבלתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.