פורסם 2010 במאי 2015 שנים כריס אנג'ל - "הולך" על המים.. ולא זה בלתי אפשרי, Mythbusters- Walking on "Water"
פורסם 2010 במאי 2015 שנים זה לא מים... זה חומר שכאשר הוא תחת לחץ הוא משנה מצב צבירה מנוזל למוצק כך שלמעשה זה לא נחשב.זה נקרא חומר אן-ניוטוני או משו בסגנון. היה על זה גם בבריינייאק
פורסם 2010 במאי 2015 שנים ברור שזה אפשרי... עם נעלי מצוף :lol: ooololololOLOLOOLLOLOL :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump1: :jump1: :jump1: :funn: http://en.wikipedia.org/wiki/Non-Newtonian_fluid קח קורנפלור ומים וזה יתן לך חומר מהסוג הזה. תן לו מכות הוא יתקשח, אם תטפל בו בעדינות הוא ישאר נוזלי.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים שפיריות מסויימות מסוגלות ללכת על המים ויש גם לטאה מיוחדתשמסוגלת לרוץ על המים.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים שפיריות מסויימות מסוגלות ללכת על המים ויש גם לטאה מיוחדתשמסוגלת לרוץ על המים.שפיריות יכולות לעמוד על המים בגלל שהן קלות מהם ולכן לא שוקעות.הלטאות זזות במהירות כ"כ גבוהה שאין להן זמן לשקוע.עם זאת, אני ממש רוצה לדעת איך כריס אנג'ל הלך ככה על המים. אני די בטוח שקיימים חוטים שמשכו אותו למעלה, אבל צריך לבדוק את זה.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים שפיריות יכולות לעמוד על המים בגלל שהן קלות מהם ולכן לא שוקעות.אם לא שמת לב, השפריות אינן "טבולות" במים כשהן עומדות עליהן, כך שאין כאן קשר לציפה. מה שמשחק כאן תפקיד הוא מתח הפנים של המים, החזק מכדי שהלחץ שכל רגל מפעילה יספיק כדי לחדור אותו.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אני מכיר את הטריק של אנגל, יש מן זכוכית שקופה מתחת למים שהוא הולך עליהוגם שימוש בחוטים שקופים שתופסים אותו ממנוף.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים ופה יש שלב אחרי שלב את ההסבר ומצד ימין יש לינקים של מלא ילדים ושטותניקים שעושים את זה גםhttp://www.youtube.com/watch?v=yxWMZPqqM7E
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אם לא שמת לב, השפריות אינן "טבולות" במים כשהן עומדות עליהן, כך שאין כאן קשר לציפה. מה שמשחק כאן תפקיד הוא מתח הפנים של המים, החזק מכדי שהלחץ שכל רגל מפעילה יספיק כדי לחדור אותו.איך זה מתנגש עם מה שאמרתי? אמרתי שהשפירית לא כבדה מספיק כדי לחדור דרך המרקם של המים ולכן אינה שוקעת אלא עומדת. אתה פשוט הסברת את זה במילים אחרות קצת יותר מפורטות.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים כי יש הבדל בין משהו שקל יותר מהמים (כמו שמן למשל שצף על גבי מים) לבין שפיריתשלא מפעילה מספיק לחץ בשביל לחדור את מתח הפנים של המים.אם תשים שפירית בתוך המים אני משער שהיא תישאר שקועה בפנים ותגיע לקרקעית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.