פורסם 2010 במאי 1915 שנים ערב טוב,אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג.HX-DT015EB שהוא עם USB3אוHX-DE015EB שהוא עם eSataהמלצות אחרות ?תודה מראש.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים זה דיי מתמצת את האפשרויות הטובות והמשתלמותלא יודע מאיפה אתה קונה את ה-USB 3.0 אבל באיזה מחיר? כי אולי ה-eSATA יהיה עדיף.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר זה דיי מתמצת את האפשרויות הטובות והמשתלמותלא יודע מאיפה אתה קונה את ה-USB 3.0 אבל באיזה מחיר? כי אולי ה-eSATA יהיה עדיף.יש עוד חברות מומלצות בניידים?
פורסם 2010 במאי 2415 שנים אין הרבה חברות שאינן מומלצות. החברות הפחות מוכרות גם ככה משתמשות בכוננים של היצרנים הידועים. אמרתי שזה מתמצת את האפשרויות כי האופציות האחרות פחות משתלמות וכדאיות. (או לא קיימות) ולא ענית על מה ששאלתי בעניין ה-USB 3.0..
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר אין הרבה חברות שאינן מומלצות. החברות הפחות מוכרות גם ככה משתמשות בכוננים של היצרנים הידועים. אמרתי שזה מתמצת את האפשרויות כי האופציות האחרות פחות משתלמות וכדאיות. (או לא קיימות) ולא ענית על מה ששאלתי בעניין ה-USB 3.0.. בקרוב הוא יגיע או הגיע כבר לנועה מחשבים, בכל מקרה אני אצטרך גם כרטיס הרחבה של USB3 יום טוב,
פורסם 2010 במאי 2615 שנים עיין בת'רד הזה-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461655.0יש שם הצעות כאלו ואחרות (בין אם תחליפים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.