עבור לתוכן

Video hardware error - windows Vista

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista:

Description
A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature
Problem Event Name: LiveKernelEvent
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033

Files that help describe the problem
WD-20100518-1821.dmp
sysdata.xml
Version.txt

View a temporary copy of these files
Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.

Extra information about the problem
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA80085944E0
BCP2: FFFFFA600651CD50
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 768_1

הכרטיס, כפי שניתן לראות במפרט, הוא TwinTech GTX260 216SP. יש לציין כי זה קורה לרוב כשהכרטיס ב- OC המצויין במפרט בצד, אבל בזמן האחרון זה קורה גם כשהכרטיס על תזמוני הסטוק שלו.

מה עליי לעשות? תודה מראש.

פורסם

תעשה סריקת וירוסים...

היה לחבר שלי בעיה דומה וזה היה בגלל וירוס.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה קשור לוירוס. חוץ מזה, אם היה לי וירוס על המחשב סריקה רגילה לא הייתה מראה את זה.

פורסם

":View a temporary copy of these files

Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer.

"

תעשה סריקה חכמה וארוכה. מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אעשה סריקה ארוכה במשך הלילה ואעדכן מחר. לילה טוב בינתיים, ותודה :)

פורסם

סבבה...

אם יש לך באפשרויות סריקה תסמן את הכל.

פורסם
  • מחבר

טוב, סרקתי ונמצאו שני קבצים נגועים שנמחקו. מקווה שהבעיה לא תחזור... אבל אם כן, אעדכן כאן.

פורסם

היה טוב אם הייתה רושם את שמות הקבצים.

תנסה לראות איזה שמות קבצים מחקת.

פורסם
  • מחבר

לא יכלתי לראות... היו אלפי קבצים שהוא סרק, אמרתי לו למחוק אוטומטית, וקובץ ה- LOG היה בעל אלפי אלפי שורות ולא הצלחתי למצוא ברפרוף את הקבצים הנגועים...

עריכה:

לאחר חיפוש חכם יותר, מצאתי את מה ש- NOD32 מחק:

C:\Users\Tom\AppData\Local\Temp\NERO14399\Toolbar.exe - Win32/Toolbar.AskSBar potentially unwanted application - deleted - quarantined

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים