עבור לתוכן

מתלבט בין CM HAF 922, Antec 900, NZXT Tempest, CM690 PLUS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בכוונתי לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין 4 המארזים :

NZXT Tempest Evo

Antec 902

CM HAF 922

CM690 Plus

התקציב הוא בין 450-550ש"ח עבור המארז,

מה שחשוב לי שיהיו לו פילטרים יעילים, שקט קצת פחות קריטי, אבל אוורור כמו שצריך.

ושיכנס בו הכרטיס מסך (שזה או 470 או 5850).

כמו כן, אני מעדיף שלא להשקיע כסף נוסף עבור מאווררים למארז ככה ש.. תהיתי אם המאווררים המקוריים של המארז יעזרו לי,

תודה מראש =)

פורסם

ה - 922 עדיף על השאר מחינת אוורור ואיכות כללית.

פורסם

לי אישית יש CM 690 II Plus (עולה 445 ש"ח) והוא שקט מאוד ונוח מאוד לניקיון והתקנה.

מגיע עם 3 מאווררים (קדמי עם לד כחול, אחורה ועליון).

פורסם

לי אישית יש CM 690 II Plus (עולה 445 ש"ח) והוא שקט מאוד ונוח מאוד לניקיון והתקנה.

מגיע עם 3 מאווררים (קדמי עם לד כחול, אחורה ועליון).

יש לי שאלה אליך אם GTX480 יכול להכנס במארז שלך CM690?

פורסם

לפי מה שבדקתי עכשיו (מדדתי), אם הכרטיס הזה באורך 26.7 ס"מ (לפי מה שבדקתי) אז הוא ייכנס.

יש כ-32-33 ס"מ מסוף המארז עד הכוננים.

פורסם

BuildHome

האם יש דברים שלא מצאו חן בעיניך במארז או שבמידה מסוימת הם חסרון ביחס לגרסא הקודמת שלו?

כמו כן האם איכות החומרים טובה ? האם המארז שקט ?

Bugs Revenge

ב 550 יש לך את הANTEC 902 אז תוכל להוסיף אותו כאופצייה וכן את הCM STORM SCOUT

פורסם

BuildHome

האם יש דברים שלא מצאו חן בעיניך במארז או שבמידה מסוימת הם חסרון ביחס לגרסא הקודמת שלו?

כמו כן האם איכות החומרים טובה ? האם המארז שקט ?

אני מכיר את הגרסא הקודמת רק מסרטונים ותמונות.

לעומת הגרסא הקודמת, זה הרבה יותר טוב לדעתי.

הם הרי הוסיפו עוד גומי למשל ברגליות כדי למנוע רעידות שאמרו שהיו בגרסא הקודמת.

התקנה והרכבה של מחשב במארז מאוד קל ונוח, סידור כבלים מעולה.

המארז שקט מאוד, אומנם אצלי טיפונת מרעיש אבל זה רק בגלל הספק שהעברתי מהמחשב הקודם (את כל המחשב העברתי).

המארז לא רועד ואין שום זמזומים כמו שטענו בגרסא הקודמת. הוא עובד חלק, מקרר ושקט עם 3 המאווררים שהגיעו איתו.

גם מאוד קל לנקות אותו. זה גם חשוב,אחרת מתעצלים וזה רק יגרום נזק למחשב.

אני אישית מאוד מרוצה ממנו, גם מהמחיר.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הגרסא הקודמת רק מסרטונים ותמונות.

לעומת הגרסא הקודמת, זה הרבה יותר טוב לדעתי.

הם הרי הוסיפו עוד גומי למשל ברגליות כדי למנוע רעידות שאמרו שהיו בגרסא הקודמת.

התקנה והרכבה של מחשב במארז מאוד קל ונוח, סידור כבלים מעולה.

המארז שקט מאוד, אומנם אצלי טיפונת מרעיש אבל זה רק בגלל הספק שהעברתי מהמחשב הקודם (את כל המחשב העברתי).

המארז לא רועד ואין שום זמזומים כמו שטענו בגרסא הקודמת. הוא עובד חלק, מקרר ושקט עם 3 המאווררים שהגיעו איתו.

גם מאוד קל לנקות אותו. זה גם חשוב,אחרת מתעצלים וזה רק יגרום נזק למחשב.

אני אישית מאוד מרוצה ממנו, גם מהמחיר.

האמת שההתלבטות העיקרית הייתה בין הAntec 902 והמארז הזה,

נשמע שאתה מאוד מרוצה ממנו, נראה לי אני אלך בכיוון הזה אלא אם כן יש לעוד אנשים פה להוסיף,

ושוב תודה =)

פורסם

אשמח לציין פרטים נוספים לגבי המארז:

1. לגרסת הפלוס יש מקום לדיסק קשיח 2.5 אינץ' למעלה על המארז כדי להניח ולחבר ל-ESATA שיש למעלה במארז.

אני אישית משתמש בזה בשביל להטעין את הפלאפון שלי בUSB. מאוד נוח ויציב. אולי לך יכול להיות לשימוש היעודי שלו או לאחר.

2. החלק הקדמי של המארז נשלף בקלות והוא כמובן כולו במסנני אבק כך שניתן לשטוף את כולו במים ללא חשש.

3. החלק העליון גם כן נשלף, אומנם קצת בקושי ומאמץ. הוא מחובר עם 6 פלטיקים שנכנסים בחור כך

שצריך למשוך אותו אליך כדי להוציא אותו וכדי להחזיר לשים בחור ולמשוך לכיוון ההפוך.

החסרון שלו הוא שהוא לא נשלף לחלוטין כמו הקדמי מאחר ועוברים דרכו הכבלים של החלק העליון במארז.

אפשר לנתק אותו ואז הוא ינותק לחלוטין אבל זה קצת חסרון לדעתי שהוא לא מנותק בשלמותו כמו הקדמי.

4. בגלל שיש גם גומיות ברגליות יש מספיק גובה למארז גם כדי להרים אותו בלי לנסות לדחוף בזהירות אצבעות מתחת למארז

וגם מספיק מקום לספק כוח במידה והמאוורר שלו כלפי מטה. גם אם נשפך נוזל על השולחן לא יקרה כלום למארז.

5. המארז מגיע עם 3 מאווררים אבל מאפשר התקנה של עד 7 מאווררים שזה גם יתרון מבחינתי ולכן גם קניתי אותו.

הקיץ קרב וכבר עכשיו חם והכל יתחמם עוד יותר, לא משנה איזה מארז זה...כל עוד הטמפ' בחדר גבוהה גם המארז יהיה

אז אם אצטרך, אוכל לשים עוד מאווררים במיקומים הנכונים כדי להוציא אוויר חם כמה שיותר מהר (להתפשר מעט על השקט כנראה).

המאוורר הקדמי עם לד כחול שניתן לכבות ולהדליק על ידי כפתור נוח בחלק העליון במארז (ליד חיבור ESATA).

לגבי אנטק 902, אין לי מושג ולא מכיר אותו, ולפי תמונות הוא נראה קצת מפלצתי והCM690 2 PLUS נראה יותר עדין.

בהצלחה בבחירת המארז :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האמת שעכשיו ראיתי סרטון נוסף שלו והוא פשוט נראה מצויין!

חבל רק שיש קצת בעיה של זמינות שלו בחנויות (מאיפה קנית אותו באמת?)

שאלה נוספת - יש לו המוןןןן אפשרויות להוסיף מאווררים, אם אני כרגע לא שם שם אז הם מקומות לכניסת אבק או שהם מכוסים במשהו?

שוב תודה =)

פורסם

כן, הוא די חדש בארץ בעיקרון. קניתי ב-KSP. היחידים שראיתי שיש להם אותו.

אני באותו הזמן שקלתי לקנות את הגרסא הרגילה ובהחלט היה שווה להוסיף עוד 130 שקל בשביל הגרסא השנייה פלוס.

כן, יש לו אחלה מקומות להוספת מאווררים. אני לא חושב שממש ייכנס אבק רציני משם אבל זה גם מקום לאוויר חם לצאת בסופו של דבר.

אצלי בינתיים אין אבק במארז. רק קצת על הספק כוח.

אתה תמיד יכול לקנות מסנני אבק בגודל המתאם (120 לדעתי) ולהלביש אותם במקום מאוורר כדי לסגור את החור.

זה רק ל-3 מקומות שבהחלט פתוחים - מאחורי הלוח אם ו-2 מבצד השני מול קירור מעבד והיכן שיש כרטיס מסך (למטה).

המאוורר הנוסף במארז למעלה עם מסנן ואחד ליד הספק כוח למטה גם כן עם מסנן אבק.

אגב, בערכה של המארז אתה מקבל עוד מסנן אבק שאתה יכול להלביש באזור שיושב הספק כוח כך שיהיה גם מסנן אבק לספק כוח.

אפשר להוציא אותו ולשטוף במים בלי בעיה. אני שמתי אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב לשמוע,

איפה באמת אני יכול לקנות פילטרים למחשב, ובאיזה מחירים פלוס מינוס?

כמו כן, NZXT Tempest Evo גם באותו מחיר פלוס מינוס, אם למישהו יש ניסיון איתו אני אשמח לשמוע.

פורסם

ראיתי שמוכרים בגולדטופ בראשון, אחד עולה 40 ש"ח.

אם אתה מזמין מחו"ל זה בטוח יהיה לך יותר משתלם.

בצד שמאל של המארז יש מקום הרי ל2 מאווררים,מול קירור המעבד ולמטה מול כרטיס מסך בדרך כלל.

שם עשו ובחוכמה, אתה יכול להתקין שם מאוורר 80 ש"ח, 90 ס"מ ו-12 ס"מ (גם חורים של 12 ס"מ וגם חורים ל-11 ס"מ).

אם אתה קונה 2 כאלה (90 ס"מ)

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=247

ואחד כזה מאחורי הלוח אם (80 ס"מ)

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=248

זה יעלה לך $20.61 כולל משלוח לארץ.

אם תזמין מ-EBAY אני משער שיהיה יותר זול.

פורסם

Antec 902

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים