עבור לתוכן

מיטה מתכווננת, יש למישהו ניסיון?דעות?ובעיקר המלצות?

Featured Replies

פורסם

תודה (:

פורסם

כמו בכל מיטה, אבל בעיקר במטה מתכוונת אל תפסח על כמה דברים:

1. חברה מוכרת, טובה ואמינה - קרא המון ביקרות בנט בין היתר חשוב מאוד המנגנון, האחריות ושירות הלקוחות.

2. בדיקה פיזית - מנסיוני מיטה (וכסאות עבודה) לא ניתן לקנות מרחוק וגם לא רק לפי המלצה (חמה ואיכותית ככל שתהה) של מישהו אחר. כל אדם ומה שנוח לו.

לכן כדאי לפנות ה-ר-ב-ה זמן וממש ללכת בין חנויות, לבדוק ולשכב, עיתים זמן לא קצר על מיטות. לאט לאט תגלה מה יותר נוח לך ומה פחות.

3. אגב, אם המיטה מיועדת באופן קבוע ליותר מאדם אחד, רצוי שני האנשים ינסו את המיטה. מה שנוח לך לא בהכרח נוח לבת הזוג (הקבועה) שלך.

פורסם

קניתי לפני 5 שנים מיטת ספר, מזרן לטקס והיא ממש נוחה.

הדבר הכי מבאס בא זה הבד שלה, ואיכות התפירה שלו.

אני לא זוכר איך קוראים לבד, אבל התכונה העיקרית שלו זה שאפשר לנקות אותו ממש בקלות אם הוא מתלכלך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות...

הבעיה היא שיכול להיות שיהיה נוח למעט זמן שאתה נמצא בחנות,וכשתגיע הבייתה, לישון שעות על גבי שעות יתברר שלא נוח,או שאיכות המזרן נפגמת תוך שנים בודדות בגלל הקימוטים של המזרן.

זה לא שישלי עודף כסף,אבל נכנסתי להולנדיה והמיטה המינמאלית מתחילה ב18 אלף...

מצד אחד אתה אומר זה גב וזה בריאות, ומצד שני אפשר להגיד שזה קצת מוגזםםם..בטח ובטח אם אח"כ זה מתברר כסתם משהו...

יש למישה ניסיון עם גומאויר כפ"ס או הולנדיה או אירופלקס?

"הדבר הכי מבאס בא זה הבד שלה......

אפשר לנקות אותו ממש בקלות אם הוא מתלכלך"

?!

פורסם

יש לי נסיון עם סימונס ולדעתי יש להם (או בעת שקניתי היו להם) מוצרים פשוט מעולים.

לגבי הולנדיה, כאשר אני ניסיתי זה הרגיש מאוד נוח, אבל גם מידי יקר.

אבל שוב, מה שנוח לאחד לא בהכרח נוח לאחר, ומה שלי לא יהיה נוח, אולי דווקא יהיה נוח לך, כך שלא יהיה שום צורך שתוציא הרבה יותר. יתרה מזאת כל אחד והגוף, הרגישויות ובכלל שלו. במזרון, ברגע שאתה פוסל את כל מה שסתם רע, זה פשוט עניין של הרגשה. זה לא מחשב שמישהו יוכל להמליץ לך בהתאם לשימושים ולבדיקות אובייקטיביות יותר או פחות שמישהו ערך.

אין מנוס מבדיקה אישית ורצוי של הרבה מעל 5 דקות ומהנסיון שלי גם לשוב ולחזור לחנויות אחרי שבדקת מזרונים אחרים והתחלת להבין מה יותר ומה פחות נוח לך.

אגב, גם לא מה שיותר יקר או עם השם היותר מפוצץ בהכרח יותר טוב עבורך. ממש לא ובכלל לא. לפעמים אפילו להפך (ולא רק מטעמי חיסכון).

פורסם

קניתי לפני כחודש וחצי מיטה וחצי של אמינח...אחלה מיטה.

מתכווננת וזה.

ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים