עבור לתוכן

Edimax EW-7718NU לא מתפקד כראוי

Featured Replies

פורסם

הבעיה כזאת יש לי את הראוטר NETGEAR DG834N

היום קנינו את מתאם הרשת של Edimax ה EW-7718NU

חיברתי את מתאם הרשת האלחוטי אל הנייד, Fujitsu Siemens דגם הESPERIMO Mobile V6535

התקנתי את התוכנה שמצורפת אליו , התחברתי לראוטר ,עכשיו הבעיה היא כזאת ,שמהירות הגלישה היא רק 54MB/S , ניסיתי לשחק אם ההגדרות השונות בתוכנה ,להתחבר דרך הWPS ,אך שום דבר לא עוזר ,החלטי לחבר את המתאם למחשב שלי שמחובר קוית לראוטר ,ניתקתי את כבל הרשת ,חיברתי את המתאם ,הגדרתי אותו פה הוא עובד במהירות של 130MB/S ,הראוטר מוגדר כראוי , במצב מוגדר לו לעבוד על ל270MB/S ,אין מצב כזה N לבד, יש רק מצב משולב ,הערוץ המוגדר הוא 6

מה הבעיה בדיוק ואיך לסדר אותה כך שאני יוכל להגיע אם המתאם במחשב הנייד למהירות המקסימלית ?

פורסם

איך אתה יודע שזו מהירות העבודה?

מה המרחק בין המחשב לנתב?

האם בטלת את הכרטיס הפנימי של הנייד?

פורסם
  • מחבר

כן ברור שכיביתי אותו זאת לא היתה הבעיה , בקשר למהירות זה מה שכתוב היה בתוכנה של כרטיס הרשת , כתוב באיזה מהירות עובדת כול אנטנה ,אז היה כתוב 54MB/S למרות שבתוכנה המובנת של הוינדוס היה כתוב שהתקן הוא N , כשחיברתי למחשב שלי זה הראה בלי בעיה מהירות של 130MB/S ככה שהבעיה בטוח במחשב הנייד שלו . המרחק בין הנייד לנתב הוא בין 10-5 מטר ככה שזה לא הבעיה ובדרך אין שום קירות בטון ,רק כמה קירות בלוקים ,וכשניסיתי אתמול לשחק עם ההגדרות הנייד היה ליד הראוטר

אתמול דודה שלי באה עם בעלה שהוא טכנאי מחשבים , הוא ניסה כמה דברים ,שיחק אם ההגדרות בדרייבר ,ופתאום זה עבד על 130 ,עכשיו יש בעיה אחרת ,כול פעם שהמחשב מתחבר לנתב הוא כותב שהוא לא מצליח לקבל כתובתל MAC מהמכונה ,ושנית בתוכנה של כרטיס הרשת הוא כותב שהאנטנה השולחת עובדת על 130MB/S והאנטנה המקבלת על 78

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים