עבור לתוכן

Split/Second - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הוא עד כדי כך גרוע? :-\

:bash:

טוב נקווה ש-NFS לא יאכזב.

• תגובות 51
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שהמשחק בכוונה בנוי ככה, או שזה פשלה שלהם שהמשחק רץ כאילו התקנתי אותו על מחשב ATHLON XP + GEFORCE 2

חוץ מזה אין AA ושום דבר. אבל בסדר, למרות שהכל מרובע עוד אפשר היה איך שהוא להנות, כי דווקא השליטה טובה, אהבתי . אבל יש את התחושה שהמשחק לא רץ חלק ,כשאתה מתחיל להאיץ ועניינים המשחק נתקע כזה ( לא בדקתי כמה FPS יש לי) , ואם על מערכת כמו שלי זה לא רץ חלק , אז... :kopfpatsch:

פורסם

לא יודע מה יש לכם, המשחק פשוט כיף בטירוף !

הוא אומנם נעול על 30fps אבל האמת התרגלתי די מהר במשחק הזה, הוא לפחות לא נופל לי מ-30 כשאני משחק על 1600x1200 ב-High.

אם אני שם Very High ברזולוציה הזאת הכרטיס נחנק לגמרי, ה-fps נופל ל-7-15 (לפי AB כל ה-512mb בשימוש, כנראה זאת הבעייה).

Very High מפעיל פילטר AA אם לא ידעתם... יש מצב שזה כל מה שהוא עושה לעומת High.

ז"א, גרסאת ה-PC לפחות טובה כמו זאת של הקונסולות.

המשחק עצמו מאוד ארקיידי אבל ממש נהנתי לשחק, ישבתי פה עם חבר איזה 4 שעות ברצף על המשחק בלי לשים לב.

מדי פעם שיחקנו 2 שחקנים ב-split screen, המון צחוקים... התמכרנו, ואפילו לא הגענו לנסות את ה- online.

אני בדרך כלל מתרחק ממרוצים ארקיידים בסגנון הזה, אבל כמו שנהניתי מ-flatout ו-burnout, גם split second עושה עבודה טובה בינתיים.

פורסם

המשחק באמת כיפי, כל אחד והדעה שלו זה לא נתון לויכוח, אהבתי בעיקר את סוג המירוצים על זמן שצריך לסיים ובדרך נוחתים עליך מטוסים ועוד כל מיני דברים מתפוצצים- חזק!

פורסם

שיחקתי במשחק, לא מבין על מה אתם מדברים, :nixweiss:

המשחק מעולה. ממש מהנה, המון פיצוצים, ביניהם גדולים וקטנים שנועדו לשנות את המסלול והשניים לפגוע במתחרים.

פורסם

אחרי כמה דקות עם המשחק הצלחתי להתרגל לתמונה הלא כל כך נעימה לעין (גרפיקה על HIGH). המשחק נחמד-, משהו חסר ולא הרגשתי צורך לעשות עוד מירוץ כמו שהיה לי במשחקים אחרים (כמו DIRT ו GRID). בנוסף לזה המוזיקה במשחק גרועה ביותר ובכללי הסאונד לא משהו מה שגם מוריד מהאקשן של המשחק.

נבדוק בקרוב את BLUR, בעזרת השם הוא יתן יותר :P

פורסם

אני עם 5850 ו פנום 2 965

על very high

הגרפיקה דיי מזעזעת,אבל ויש אבל גדול המשחקיות ממש כיפית ,משהו מושך אותך לשחק עוד ועוד...וזה המדד שלי למשחקים לא גרפיקה,אלא משחקיות:)

פורסם

לא יודע מה עובר עליכם, מבחינתי הגרפיקה ארקיידית ולא תמיד ריאליסטית מדי אבל המשחק נראה מעולה! ועל המשחקיות בכלל אין מה לדבר, זה כמו BURNOUT על סטרואידים.

רץ על המפרט שלי על VERY HIGH + VSYNC על 30FPS קבוע בכל מצב - תענוג של משחק! :yelclap:

פורסם

אני מעדיף לחכות ל-BLUR.

המשחק BLUR נראה פצצה בטירוף.

פורסם

exentex אני יתן עוד שעתיים חוות דעת על blur נראה הרבה יותר נחמד מSplit/Second המשחק לא משך אותי אני מאמין שblur יעשה את העובדה הרבה יותר טוב! אני גם מאוכזב מזה שבמשחק(Split/Second) אין אפשרות לשחק בגיימפוד ממש חבל

פורסם

זה לא רק זה, מעצבן אותי שהמשחק תקוע על 30 FPS וגם הגראפיקה לא כל כך מי יודע מה.

פורסם

בטח שיש.

לוגי'טק יעבוד לך

פורסם

והXBOX לא עובד?

פורסם

אני משחק עם הגה של לוג'יטק.. וזה ממש גרוע. השליטה ברכב גרוע נגיד אם אני מסובב את ההגה 90 מעלות המכונית בקושי פונה.

פורסם

עזוב אותך הגה, שחק עם המקשים במקלדת והשליטה מעולה.

זה לא קטע של שליטה או ריאליסטיות פה, הקטע של המשחק הוא ארקידיות ולדעתי המשחק פשוט מעולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים