עבור לתוכן

בעיה| זכרון ורטואלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי, שיש לי 4 ג'יגה ראם בפועל ו3.25 שימושי(כמו כל גרסאת 32 BIT)

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סלט פירות.

לא יודע מה זה הוירטואלי אצלו בשאלה.

מה בטוח זה שזה לא זכרון וירטואלי.

פורסם

המחשב מגיע למצב של RESTART לבד?

פורסם

אולי תסבירו לו מה ההבדל בין זכרון וירטואלי ואיזה מידע אתם מחפשים בדיוק? אני חושב שיש לו סלט מכל מה שנאמר כאן וכדאי מאוד שיעשה סדר בכדי ליעל את הדיון.

פורסם

ליתר דיוק זיכרון וירטואלי התפקיד שלו לדמות במערכת ההפעלה כאילו זיכרון נוסף בכפולה מסויימת של הזיכרון הפיזי (RAM) ובכך להכנות ביצועים יותר טובים במערכת ההפעלה .

אני אישית לא התעסקתי אם זה כי אני לא זוכר בדיוק את החשבון שעושים אם הזיכרון הקיים.

מקווה שעזרתי עד כאן ושיהיה בהצלחה . :xyxthumbs:

פורסם

לפותח הת'רד :

תפעיל Task Manager ותתן צילום מסך של כל אחד מהחוצצים שם.

עד אז אין לנו מספיק מידע לענות לך.

נ.ב.

בחוצץ Proccess תסנן לפי שימוש בכמות זיכרון מהגדול לקטן כדי שנראה איזה יישום שותה לך את הזיכרון.

פורסם

לא מבין.

איפו אתה רואה כמה יש זכרון וירטואלי בכלל ??

תסים תמונה של זה בפורום.

כבר ביקשתי. מזמן...........

פורסם

הינה מדריך סוס בשבילך. בהצלחה.

ברוכים הבאים למדריך "זיכרון וירטואלי"!

אז ככה, מה יהיה לנו במדריך זה?

במדריך זה אני יסביר לכם מהו זכרון וירטואלי למה הוא עוזר ואיך יוצרים אותו.

בואו נתחיל:

1. מהו זיכרון וירטואלי ולמה הוא עוזר?

זיכרון וירטואלי מפעיל את עצמו כאשר התוכנות משתמשות בכל הזיכרון הרגיל ולא נשאר עוד מקום ריק בזיכרון, אז המחשב פונה אל הזיכרון הוירטואלי אשר מקורו בדיסק הקשיח (בדרך-כלל C).

2. איך יוצרים זיכרון וירטואלי?

רצוי שגודל הזכרון הוירטואלי יהיה גדול בפעם וחצי יותר מהזיכרון הרגיל למשל:

אם הזיכרון הרגיל הוא 500 מגה אז הוירטואלי יהיה 750 מגה או יותר!

ואיך יוצרים אותו? אז ככה,

הקש על מקש הוינדוס + מקש pause-break , ייפתח חלון מאפייני מערכת (system properties)

הקש על מתקדם (advance), ב (ביצועים) performance הקש על setting

(הגדרות) , ושוב הקש על advance (מתקדם) וב virtual memory (זיכרון וירטואלי)

הקש על change (שנה).

סמן את custom size (גודל מותאם אישית) את כונן "C" .

בלשונית initial size (גודל התחלתי) כתוב 750.

בלשונית (גודל מרבי) maximum size כתוב 750.

(כמובן ה "750" זה רק אם יש לכם זיכרון של 512 כמו שאמרתי למעלה).

הקש SET (שנה) הקש OK (אישור), הקש OK, הקש OK.

התחל את המחשב מחדש.

מקווה שעזרתי!

חי מנור מנהל פורום תמיכה ב XP. מידע נוסף ניתן למצוא גם באתר מיקרוסופט:

פורסם

גם מדריך עקום וגם לא ציינת בכלל מאיפה הוא לקוח במקור.

ניהול של זכרון וירטואלי ע"י המערכת מספיק ב99% מהמקרים וזה בכלל לא קשור לבעיה של פותח הדיון שהוא בכלל לא הציג בצורה מלאה.

פורסם
  • מחבר

שוב פעם,

הביעה היא שהזכרון הפיזי של המחשב, עולה לכיוון של 40-50% במצב מנוחה!

תמונות:

http://img189.imageshack.us/img189/6497/10377400.png - תמונה גדולה מידי,לחצו על הלינק

http://img199.imageshack.us/img199/7168/65340283.png - תמונה גדולה מידי,לחצו על הלינק

תראו כמה פעמים מופיע התהליך Svchost.exe

עריכה:

כרגע זה על 35% בערך, עוד שעה-שעתיים-שלוש שעות , זה קופץ לכיוון ה45-50% שימוש מבלי לעשות כלום!!!

פורסם

זה בסדר גמור. SuperFetch בעצם מנצל יותר זיכרון אבל נותן לך יותר ביצועים בישומים שאתה מרבה להשתמש בהם. בזמן שיהיה צורך בנפח זיכרון, בזמן שאין מספיק בגלל SuperFetch, הזיכרון יתפנה בהתאם לשימושים שלך. במילים אחרות- אם יש לך 4GB וה-SuperFetch מנצל 2GB.. כשתצטרך 3GB אז ה-SuperFetch יפנה לך את הנפח הדרוש. לכן אמרו לך שאין כאן שום בעיה, הצריכה הגבוהה של הזיכרון היא לטובה ומתי שיש צורך בזיכרון הזה אז הוא מפונה לצרכים שלך.

שוב פעם,

הביעה היא שהזכרון הפיזי של המחשב, עולה לכיוון של 40-50% במצב מנוחה!

אל תגיד "שוב פעם" כי לפי כותרת הדיון ולפי הדברים שרשמת- אתה דיברת על זיכרון וירטואלי ולא על הזיכרון הפיזי שבמערכת. הטעית את כולם, לבחירתך תבליג או שתתנצל, אבל אל תאמר "עוד פעם" כאילו שכולם כאן מטומטמים שלא הבינו אותך.

ועוד דבר- אמנם קיים SuperFetch אבל יתכן שבלי קשר לזה ישנם עוד יישומים שרצים ברקע ותופסים מנפח הזיכרון. אם שום דבר לא רץ ברקע (תבדוק ב-task manager) אז תריץ כלים לניקוי הרג'יסטרי, הסרת רוגלות וכדומה. לזה אני מציע שתפנה לפורום תוכנה, זה כבר לא שייך לכאן. (לא ש-SuperFetch שייך לכאן, אבל whatever [שייך לפורום Windows כי זה מן הסתם פיצ'ר של Windows])

פורסם
  • מחבר

סליחה.... :-(

התבלבתי בין זיכרון(RAM) לבין זיכרון וירטואלי...

עכשיו שאני מדבר איתך הזיכרון עומד על 60% שרק האינטרנט מופעל...

איך ניתן לסדר את בעיית ה Svchost.exe כי לפי מה שאני שם לב הוא תופס לי 134,904 KB (הכוונה שהוא תופס 135מ"ב מהכלל)

יש מדריך מסודר לתיקון הביעה למערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 Bit.

תודה,

ערן

עריכה:

מצאתי את המדריך הבא שמתאים רק ל XP אבל לי יש WINDOWS 7 -

http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/

מה עושים ?!?!?!?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 14:33:25

הקפצה...

עברו 24 שעות

אני אתן לכם דוגמה למחשב שלי בלילה...

כשאני משאיר את המחשב דולק לדוגמה ב10 בלילה (22:00) הוא עומד על 35-40%(סביר),וכשאני קם בבוקר הזיכרון האקראי עולה לכ- 50-55% ללא שום הפעלת תוכנה / מאיץ...(כלום!!!!)

בבקשה תסבירו לי מה קורה בזמן הזה(מהלילה לבוקר) ואם יש דרך לבדוק גורם למחשב לעלות בכ- 15-20% ?

אם יש פתרון בבקשה תרשמו אותו פה..

תודה,

ערן

עריכה-

בקשר לSuperFetch

זה בסדר גמור. SuperFetch בעצם מנצל יותר זיכרון אבל נותן לך יותר ביצועים בישומים שאתה מרבה להשתמש בהם. בזמן שיהיה צורך בנפח זיכרון, בזמן שאין מספיק בגלל SuperFetch, הזיכרון יתפנה בהתאם לשימושים שלך. במילים אחרות- אם יש לך 4GB וה-SuperFetch מנצל 2GB.. כשתצטרך 3GB אז ה-SuperFetch יפנה לך את הנפח הדרוש. לכן אמרו לך שאין כאן שום בעיה, הצריכה הגבוהה של הזיכרון היא לטובה ומתי שיש צורך בזיכרון הזה אז הוא מפונה לצרכים שלך.

איך יודעים אם הוא פועל? לפי איזה שם תהליך אתה מזהה? או שאתה מזהה בדרך אחרת?

פורסם

תראה, SVChost.exe זהו תהליך שיכול להיות שרץ כמה פעמים במקביל ובעצם לא מפנה ליישום מסויים אלא לתהליך של ווינדוס שהרבה תוכנות צד ג' עושות בו שימוש.

הרבה וירוסים "מתחבאים" תחת המטריה של התהליך הזה וככה לא עולים עליהם.

אני מציע להוריד גירסת נסיון של NOD32 , לעדכן אותה דרך האינטרנט, להפעיל את המחשב ב-Safe Mode ולהריץ סריקה מלאה למחשב.

תחזור אלינו עם תוצאות ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

הרצתי סריקה של NOD32 ב Safe Mode והיא לא גילתה כלום...

מה עושים עכשיו?

עריכה:

הינה תמונה:

81198789.png

פורסם

מזל טוב ! > וירוסים אין לך.

תעלה צילום מסך של חוצץ Proccess וגם של Perfomance.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים