עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב עם אפשרות לחבר h.d חיצוני (usb)

Featured Replies

פורסם

שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת)

תודה!

פורסם

כמה זול? כבלים או ADSL?

פורסם
  • מחבר

כבלים, זול כמה שיותר (לא מוריד קבצים דרך הנייד, רק לשימוש אימיילים, חדשות וכו')

פורסם

אם המטרה היא חיבור דיסק קשיח או התקן איחסון אחר אז כדאי שתיקח בחשבון שקצב העברת הנתונים ברשת המקומית, אל ההתקן, יהיה מאד איטי 1-2Mb/Sec.

אם המטרה היא חיבור מדפסת שתשרת מספר מחשבים ברשת אז כנראה שזה בסדר.

פורסם

נסיון לחסוך לך את הקניה: אתה יכול לחבר את הכונן למחשב ולשתף אותו...

פורסם

TP-LINK TL-WR1043ND קניתי אתמול,מחובר אליו דיסק בגודל 250 גיגה של TRANSCEND . עובד מעולה. מחיר באינטרנט בסביבות 400 . באופיס דיפו 500 . אחרי שזרקתי לפח 2 אדימקסים ואסוס (מאוד מתקדם שקניתי מחו''ל) עכשיו אני מרוצה. ראיתי פה איפשהו סקירה של נטצ'יף :)

פורסם
  • מחבר

אם המטרה היא חיבור דיסק קשיח או התקן איחסון אחר אז כדאי שתיקח בחשבון שקצב העברת הנתונים ברשת המקומית' date=' אל ההתקן, יהיה מאד איטי 1-2Mb/Sec.

אם המטרה היא חיבור מדפסת שתשרת מספר מחשבים ברשת אז כנראה שזה בסדר.

[/quote']

האם זה באמת כ"כ איטי?

נסיון לחסוך לך את הקניה: אתה יכול לחבר את הכונן למחשב ולשתף אותו...

אין לי נייח, אני מעדיף .H.D אחד שיעמוד בבית וישרת את 2 הניידים שלי..

TP-LINK TL-WR1043ND קניתי אתמול,מחובר אליו דיסק בגודל 250 גיגה של TRANSCEND . עובד מעולה. מחיר באינטרנט בסביבות 400 . באופיס דיפו 500 . אחרי שזרקתי לפח 2 אדימקסים ואסוס (מאוד מתקדם שקניתי מחו''ל) עכשיו אני מרוצה. ראיתי פה איפשהו סקירה של נטצ'יף :)

מה המהירות שאתה מקבל איתו בהעברת קבצים מהדיסק למחשב?

*יש משהו יותר זול? תקן b/g יספיק..

תודה לכולם! :hi:

פורסם

סתם בזבוז כסף , כל הפונקציה הזאת עובדת על פרוטוקול SMB מיושן ,והחומרה שלהם לא יכולה גם לספק יותר מ 1-2MB לשניה ,אני פתרתי את זה בדרך כזאת כמו בחור מעלי רשם ,לחבר את הכונן לאחד מהמחשבים ולשתף, או שתשקיע ה NAS, יש גם מתאמי שת מיוחדים ,צד אחד LAN צד שני USB שיכולים לעזור ,אבל הם לא זולים .

פורסם

רוב הפתרונות הזולים לשיתוף כונן/ים ברשת איטיים. הסיבה היא לרוב פשוטה - כח עיבוד נמוך.

שרתי איחסון ברשת, NAS, כשמם כן הם - שרתים. מדובר על מחשב לכל דבר, עם מעבד, זכרון, מערכת הפעלה וכו'. זה לא כמו מארז בחיבור ישיר שיש לו בקר פשוט. רוב הפתרונות הזולים, כמו שהציעו לך - מתאם שבצד אחד יש לו USB לחיבור כונן ובצד השני יש חיבור לרשת, ייצרו קצב תעבורה נמוך.

יש פתרונות פחות זולים, כמו זה של Seagate ה-FreeAgent DockStar, שמאפשר לחבר עד 4 כוננים לרשת דרך ה-USB. הביצועים שלו לא בשמיים אבל בהחלט מספקים לגישה מזדמנת ולצרכי גיבוי/איחסון. המחיר הוא כ-500-600 ש"ח (ללא כוננים כמובן) והביצועים המירבים מתקבלים בחיבור של כונן של Seagate אל המחבר היעודי.

פורסם

טוב.

תודה כמובן על תגובות והמלצות אבל אני מרוצה וזה מה שחשוב.

כמה תשובות למה שנאמר למעלה...

תקן B\G לא מספיק בשביל הדירה שלנו עם מבנה כמו שלנו.להתקין פה מגברים ורפיטרים אין לי שום רצון..נתב הנ''ל עושה את העבודה.

עברו זמנים שהייתי משאיר מחשב בחדר שלי דלוק כל הלילה,רק במקרה שהוא מוריד משהו זה קורה...(בגלל מהירות החיבור זה כבר לא קורה :) )

לכן אני רוצה לראות את הכונן הזה גם כאשר מחשב לא עובד.בכתיבה הוא לא משהו אבל לפי בדיקה שלי נתב הצליח בו זמנית להזרים דרך אלחוטי סרט אוואטר(11 גיגה גירסת בלו ריי),ללתת מענה יציב למחשב אחר ברשת עם ביטורנט בפול ספיד ועוד כמה חיבורים אלחוטיים פה ושם.

בקיצר אפשר לסגור נושא :)

הכל טוב וכולם מרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים