עבור לתוכן

יש לי כרטיס מסך בדגם Nvidia GeForce FX 5700 לא מוצא דרייבר לחלונות 7

Featured Replies

פורסם

אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה.

ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי.

אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7.

אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך.

ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא.

ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים?

איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7?

קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך.

בתודה מראש

מיכאל

חג שמח...

פורסם

הכרטיס שלך מאוד ישן והדריבר שלו מובנה בחלונות 7 ככה שמשחקים כן יעבדו (משחקים ישנים)

אם אתה רוצה את הnvidia control panel אתה יכול להתקין את הדריבר של ויסטה על ה7 - אמור לעבוד

פורסם

נסה להתקין את הדרייבר של הויסטה, זה אמור לעבוד..

פורסם
  • מחבר

נסיתי להתקין דרייבר כרטיס מסך ויסטה.אבל בכל אופוציות בהגדרות מאפייני תצוגה לא מצליח לחלק 2 מסכים ויהיה שולחן העבודה מלא אחת.

לא היצלחתי לעשות.לפני זה היה לי חלונות XP עבד לי 2 מסכים נפרדים והפכתי שולחן העבודה מלא אחת.זה עבד יפה.

אבל בחלונות 7 בהגדרות הוא לא מצליח להפוך 2 מסכים לשולחן העבודה מלא אחת.

כנראה דרייבר כ. מסך ויסטה לא מתאים לחלנות 7.

דרייבר ויסטה לא רואים תוכנה כלים מקורים לדרייבר כרטיס מסך במאפייני תצוגה בחלונות 7.

זה לא עובד דרייבר ויסטה בחלונות 7.

מישהו יודע מתי יצא דרייבר מתאים לחלונות 7?

או האם עלי להחליף כרטיס מסך AGP אחר וחדש ולקחת זיכרון 512MB

איזה כרטיס מסך טוב מומלץ למחשב שלי יש ATI או Geforce, ואיזה דגם?

אני לא צריך להחליף מחשב חדש.המחשב שלי טוב ומעולה ומצויין לשימוש גרפיקה ולא הרבה משחקים כמעט קצת משחקים חדשים אני משחק ברשת.

מיכאל

פורסם

קשה לי להאמין שNV יוציאו דרייבר חדש לכרטיס שלך, אם לא יצא עד עכשיו סביר מאוד שגם לא יצא...

לא משקיעים היום בכרטיסי AGP, לדעתי זה או להתקין ויסטה / XP, או לשדרג את המערכת...

פורסם

ללוח הבקרה של nvidia אפשר להגיע בלחיצת כפתור ימני על שולחן העבודה ובחירת Nvidia Control Panel מהתפריט שנפתח,

או לחילופין ניתן להגיע אליו מלוח הבקרה של win7

אם הוא לא מופיע עם הדריבר ש-win7 מתקין לך או מוריד מ-windows update, וגם לא אחרי התקנת הדריבר האחרון לכרטיס שלך (לויסטה):

http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_96.85_2.html

אז נסה להגדיר את ה-multiple displays ל-extend these displays דרך תפריט הגדרות הרזולוציה של win7. ראה הסבר כאן:

http://www.online-tech-tips.com/windows-7/how-to-setup-dual-monitors-in-windows-7/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים