פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים בטח שכן פירלס זה לא רמקולים גרועים (בתור אחד שיש לו) וכל אחד אוהב סאונד אחר כי לי יש רמקולים BOSE שעלו לי פי שתים מהפירלס שיש לי ואני יותר אוהב את הסונד של הפירלסBose Vs. Peerless = Crap Vs. Crap
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים Fkloster יזה רמקולים יש לך מעניין אותי לדעתזה בכלל לא רלוונטי אם יש לו ProAc או זוג פירלס, הוא לא בא לצחוק עליך, הוא פשוט הציג עובדה !ולא נראה לי שהרמקולים שהוא מחזיק ישנו את העובדה הזאת...
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים זה לא היה בצחוק, זה היה ברצינות! אם אתה רוצה להגיד משהו , תגיד ואל תיתחבא מאחורי סמיילי מטופש. ואם הייתה שומע את הMagic6 וכל דגם מעל (לא מתחת שאלו החרא האמיתי), אז השקפתך לגביי הרמקולים האלו הייתה שונה. כנראה שגם אתה אחד מהתוכים שSUBX מכנה.. וOR00007.. זו לא עובדה, אלא דעה (וגם כוללנית מידי).
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מצטער, אני לא שומע רמקולים של פירלס.ביזבוז של הזמן שלי, אני מעדיף לשמוע רמקולים אמיתיים מחוברים להגברה אמיתית ולא לרסיבר סראונד שבקושי יודע להוציא או סטריאו סביר.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אם אתה לא שמעת רמקולים קידמיים של פירלס (כמו אלו ששמעתי , Magic7) , אז אל תעיד על איכותם! (או בכלל על רמקולים של פירלס..)עוד תוכי רוצה לנסות את מזלו?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אתה מתכוון לא להעיד על חוסר איכותם.שמעתי מספיק מהזבל הזה, והתקדמתי האלה למערכות קצת יותר רציניות.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אתה מתכוון לא להעיד על חוסר איכותם.שמעתי מספיק מהזבל הזה, והתקדמתי האלה למערכות קצת יותר רציניות.כי אני לא שמעתי איזה חיסרון באיכותם..
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אולי אתה פשוט לא יודע עדיין להבחיןאיזה מערכת אמיתית שמעת שאתה יכול להעיד על כמה שהיא טובה?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אולי אתה פשוט לא יודע עדיין להבחיןאיזה מערכת אמיתית שמעת שאתה יכול להעיד על כמה שהיא טובה?לא אולי, די בטוח.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים תאמין לי שאני יודע להבחין טוב מאוד!! שמעתי כמאט את כל סוגי המערכות, רק תגיד לי מה זו מערכת אמיתית ואני יגיד לך את ההשוואה.. or007: דבר בשם עצמך ושמור את המילים בליבך, סתם להוסיף עוד +1 למונה ההודעות אם יש לך משהו בנושא אז זכות הדיון גם לפניך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.