עבור לתוכן

מסך ב1500 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שמחפש מסך 17 טוב ב1500 שקל או פחות

אני רוצה בשבילו משהו ככה

שמגיע ל

1024X768@85Hz

ועדיף אפילו יותר

יש המלצות?

פורסם
פורסם

CTX PR705F.

פורסם

:lol:

זהו, ה Thread הזה מכור!

סתאם...

זה מסך שמחירו קרוב ל1.4k ומספק ביצועים מצויינים.

בביקורות רבות הוא עוקף את ה 786FD של מאג למרות שאני לא מבין למה בכתבה שהיתה בעיתון "הארץ", הוא לא זכה לאהדה רבה...

שאלתי אנשים רבים שרכשו אותו גם בפורומים מחו"ל והם בהחלט מרוצים.

אגב, יש עליו ביקורת מצויינת גם כאן.

פורסם

17" CTX EX705F באמת מסך ממוצע מאוד נחמד, אבל אם חבר שלך יהיה מוכן להשקיע עוד 40 ש"ח, הוא יוכל לקנות את הדגם הקצת יותר איכותי שלהם שנקרא CTX PR711F ועולה 1540 ש"ח כולל מע"מ כמובן. אני חושב שההשקעה שווה... ב1024*768 הוא יכול להגיע ל117Hz. כשהוא ייקנה ויפעיל אותו זה ברור שהוא יעבוד ב85Hz או 100Hz כי הם אף פעם לא שמים אותו על המקסימום, אבל אם הוא יירצה לשנות את זה ל117 (אישית, לא הייתי ממליץ. אם כבר, 110Hz. זה עלול לחמם מאוד את המסך על 117Hz וזה מסוכן, כמובן שזה ספציפי לרזולוציה הזו ובמסך 17") הוא יכול דרך Directx..... ונגיד שזה יבוא אוטומטית עם 85Hz, שישנה את זה ל100 אם הוא רוצה. אפילו לא צריך Directx... נכנסים למאפייני תצוגה, הגדרות, מתקדם, ומשם לכרטסת "צג". בקצבי ריענון למטה בוחרים איזה קצב שרוצים, מומלץ שישים את זה על 100. מקסימום 110. אם הוא לא ייראה קצב יותר גבוה מ85Hz, שיוריד את תיבת הסימון למטה ואז הוא ייראה הכל... אבל שלא יעיז ללחוץ על משהו שהוא מעבר ל117Hz כי אז יש סיכוי מאוד סביר שהמסך "יישרף".

לדעתי שווה להשקיע עוד 40 ש"ח. במחיר דרך אגב, לפי למיר מחשבים. www.lamir.co.il

פורסם

מה עם הFLATRON 775FT ב1,350ש"ח (בערך) עם שפורפרת הFLATRON המדהימה

או הFLATRON 774 FT ב1,500ש"ח עם כל התוספות הנחמדות (מגע חום וכו') והעיצוב?

מסך יותר טוב לדעתי... (וגם אין לו את שני בפסים המעצבנים)

נראה לי יותר משתלם מהCTX

פורסם

בלי להבין הרבה במסכים אני שואל: מה עם המסכים של LG?

פורסם

775FT לא נחשב למסך איכותי כ"כ...

כבר שמעתי על לא מעט בעיות איתו כגון "זמזומים" ואי עמידה בתדרי ריענון גבוהים וראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי, איכות התמונה לא טובה כ"כ, ה FD Trinitron מעניקה איכות תמונה גבוהה יותר וברזולוציות ותדרי ריענון גבוהים יותר.

פורסם

אני הוצאתי מסך "19 SUMSUNG 955DF ב-1200 ש"ח במכרז של המדינה אולי כדאי לו לנסות מכרזים אם הוא לא ממהר כל-כך

פורסם
775FT לא נחשב למסך איכותי כ"כ...

אם אתה אומר...

בכל מקרה - לא קונים מסך בלי לראות!

פורסם

אני הוצאתי מסך "19 SUMSUNG 955DF ב-1200 ש"ח במכרז של המדינה אולי כדאי לו לנסות מכרזים אם הוא לא ממהר כל-כך

ראיתי את האיכות של ה955DF... אסון לעיניים, תמונה מטושטשת, תדרי רענון פשוט מגוחכים ועוד...

גם במחיר כזה, לא הייתי מעולל לעיניים שלי את זה.

סמסונג איכותי באמת, עולה בהתאם.

פורסם

עוד אזהרה קטנה למי שרוצה לראות מסכים- לא לראות אותם באופיס דיפו!! (או חנויות דומות)

הם מחברים את כל המסכים בתצוגה שלהם למחשב אחד ע"י מפצל אנלוגי ישן שמחריב את איכות התמונה!!

כל המסכים שם נראים "מקולקלים" בגלל זה...

ובנוסף הוא מסוגל לפעול רק ב 60hz!!

(הגיוני שלא השקיעו בRAMDACK איכותי לכל ה10 יציאות של הקופסה הדבילית הזאת)

ממש אסון. בשום אופן אי אפשר להחליט על סמך זה.

פורסם

לי יש PR705F ואני ממש מרוצה ממנו...אחלה מסך...

יש עליו ביקורת מאוד חיובית במנטור ואני מציע לך לקרוא אותה.

ה-PR711F הוא אותו מסך עם רכזת USB...

ציטוט מהביקורת במנטור:

הCTX PR705F הוא מסך מעולה במחיר תחרותי מאוד, כל כך טוב למעשה שלטעמי הוא המוביל בקטגוריה שלו. למעשה, הבעיה היחידה שלו היא חוסר ברכזת USB מובנה, דבר שממילא אין בשום מסך בקטגוריית מחיר זו (ויש לאחיו הגדול, PR711F).

שורה תחתונה: מומלץ לכולם, ובחום. לכו לקנות!

פורסם

אם 17 איכותי , הייתי הולך על Samsung 757DFx. גודל נקודה 0.20, 116HZ ב-1024x768, ושרות מצוין בארץ.......מה שקשה לומר על CTX (למרות שאני מסכים שהוא מצויין).

עמוס

:hi:

פורסם

לי יש PR705F ואני ממש מרוצה ממנו...אחלה מסך...

יש עליו ביקורת מאוד חיובית במנטור ואני מציע לך לקרוא אותה.

ה-PR711F הוא אותו מסך עם רכזת USB...

ציטוט מהביקורת במנטור:

הCTX PR705F הוא מסך מעולה במחיר תחרותי מאוד, כל כך טוב למעשה שלטעמי הוא המוביל בקטגוריה שלו. למעשה, הבעיה היחידה שלו היא חוסר ברכזת USB מובנה, דבר שממילא אין בשום מסך בקטגוריית מחיר זו (ויש לאחיו הגדול, PR711F).

שורה תחתונה: מומלץ לכולם, ובחום. לכו לקנות!

תתפלא, אבל PR711F כולל עם דברים חוץ מרכזת USB. זה שרשום שיש לו את הרכזת USB, לא אומרת שזה הדבר היחיד שיש לו. יש לו גם קצבי ריענון גבוהים יותר. וחוץ מזה הוא מסך מצויין, אמור להיות יותר טוב מ705 ועם קצבי ריענון כאלה (117Hz מקסימום ב1024*768) אני מאמין שהוא באמת מסך מעולה.

בקשר למסכי FLATRON, השפורפרת אינה מדהימה כלל. ו775FT בכלל לא נחשב איכותי.

ההחלטה ברורה: אם הוא יכול להרשות לעצמו (1540 ש"ח) שייקח את CTX PR711F ואם הוא לא יכול להרשות לעצמו שייקח את PR705F (בסביבות 1400 ש"ח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים