פורסם 2010 במאי 1615 שנים גיליתי שנעלמו לי 2 הקוננים CD.אני מצליח לראות אותם ב-BIOS, הם נפתחים אם אני לוחץ על כפתור אבל לא מופיעים בוינדואס.יש לי XP והמחשב טוב ללא בעיות נוספות.מה זה צריך להיות ?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אם לא עבר הרבה זמן מאז שזה קרה, ולא התקנת על המחשב דברים חדשים, תנסה להשתמש בשחזור מערכת.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים תכנס למנהל הדיסקים, ותבדוק אם הם מופיעים שם.אם כן, אז תקצה להם אות.בכל מקרה תבצע סריקת וירוסים וטרויאנים
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר הינה עוד פעם הפרטים כולל תשובות לשאולות שלכם:א. 2 ה-CD לא מופיעים בכלל בוינדואס או ב-DEVICE MANAGERב. הם מופיעים ב-BIOSג. כאשר אני לוחץ על הכפתור של ה-CD הם נפתחיםד. שמתי לב לנעלמו לפני כשבועיים ולא רוצה לעשות שחזור לתאריך קודם כדי לא לקלק דברים אחריםה. יתכן שהם נעלמו ברגע שהחלפתי דיסק קשיח שהתקלקל לפני כשבועיים
פורסם 2010 במאי 2015 שנים לשתי השאלות האחרונות:1. הקוננים לא מפיעיעם ב-DEVICE בכלל2. לא יודע אם ATA או SATA - אפשר אולי לדעת לפי המחשב - P4 - 3.0 - WIN-XPתודה
פורסם 2010 במאי 2015 שנים סביר שIDE. שווה לך לתת לBIOS לחפש ולראות שהוא באמת עדיין מוצא אותם.נסה לחזק את הכבל / להחליפו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.