עבור לתוכן

איזה כיף לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהי&#151

Featured Replies

פורסם

אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים.

אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות.

ראיתי את כל אלו:

Prison Break

The Sopranos

Sliders

Dexter

The Big Bang Theory

How I Met Your Mother

Breaking Bad

היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9.

אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז).

הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4.7GB ואת כל הפרקים יחד ייקח שבוע (יש 7 עונות כשבכל עונה בערך 20 פרקים).

ההפתעה הייתה כשלא רק שלפענח כל פרק לקח רק חצי שעה, אלא שהמעבד I7 920 מאפשר פענוח מלא של כמה פרקים בו זמנית בלי להגיע ל-100% עם Real Time Viewing...

*יצויין שהמחשב פועל על שני דיסקים Samsung Spinpoint F3 1TB ב-RAID 0

הדגמה לאושר:

http://i40.tinypic.com/2vd3zn8.png

איזה מזל שעברנו את שנות ה-90 עם PIII 1GHZ ודומיהם.

פורסם

טלווזיה זה סתם מיותר בימינו..

בייחוד שלא מספקים תכנים ברמה...

איך אפשר לראות סליידרס? אני מת לראות שוב את העונות.

פורסם

אלכס הייתי ממליץ לך גם לנסות לצפות בהאוס הלגנדרי,

יש גם מיני סדרות של HBO, אני רואה רק אותן עכשיו כי לדעתי כשמגבילים את העלילה במספר פרקים מוגדר הפקטור הטלנובלי (שקיים בכל הסדרות שציינת ואני כבר לא כל כך אוהב) נעלם.

אם ראית את "להציל את טוראי ראין" ואהבת אז גם את המיני סדרות הללו תואהב-

BAND OF BROTHERS- מספר על EASY COMPANY, יחידת צנחנים במלחמת העולם השנייה, ספילברג השתתף בבימוי, רצוי לראות בHD עם מערכת סאונד טובה.

THE PACIFIC- מספר על המארינס בחזית האוקיינוס השקט, גם כאן ספילברג השתתף.

GENERATION KILL- מספר על המלחמה בעירק מנקודת מבט ריאליסטית, זאת לא פרופוגנדה פרו אמריקאית והסדרה מטובלת בחוש הומור

תהנה ;)

פורסם

Dont watch anything with Glau.

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר, גם אני לא מזמן עברתי לCore i7 אחרי כמה שנים עם מחשבים בעלי מעבדים זולים וחלשים. זה עולם אחר לגמרי כשזה מגיע לעיבוד דברים שבעבר התרגלתי ללכת לישון בזמן שהם מעובדים. (ולפעמים לקום והם עדיין מעובדים)

אגב, אם אתה כבר בקטע של סדרות איכותיות, נסה את Supernatural.

פורסם

התנתקנו מיס לפני שנתיים ואז אשתי גילתה שאפשר לראות את הכל באינטרנט וזה לא עזר לה להגמל מההתמכרות שלה לסדרות :lol:. לא מזמן קניתי מסך שמסוגל לקלוט שידורים דיגיטאלים אבל אין לי מושג מה כדאי לראות ;) .

אגב אם אתה אוהב star trek והרבה action כדאי לך לראות את star trek enterprise . אומנם יש רק 4 עונות אבל שווה לראות אם אתה אוהב את סדרה. הסדרה מתחילה 90 שנה אחרי First contact עם ה vulcans . והם בקושי זזים בwarp 3 עדיין בגלל שהם בקושי מכירים את היקום ואת העמים בו זה גורם להמון חיכוחים.

יש המון פרקים בהמשכים (משהו כמו עונות שלמות) וסיפורים של 3-4 פרקים . כל זה עוד קרה לפני שיצרו את הunited federation of planets . לקראת הסוף הם התחילו להשתגע ולעשות פרקים הזויים.

אני ראיתי באיזה שהיא תקופה את voyager אבל הפסקתי כשהורידו את הפרקים מyoutube :lol: .

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות סדר כרונולוגי בסדרות ה-SterTrek האלה.

לא צפיתי בהם מאז הילדות ואני לא זוכר כלום. מה שכן מי שרוצה לקבל את כל הגיבויים של Deep Space 9, מוזמן להכין דיסק נייד ענק של 80GB וליצור קשר.

פורסם

אתה באמת מזכיר לי נשכחות עם DS9.... איך הייתי רואה את הסדרה הזאת בטלויזיה...

יש לך גם את שאר הסטאר טרק, אבל אל תשכח גם את בבילון 5, סדרת מופת

פורסם

אני ממליץ על סדרות

Battlestar

Stargate

2 הסדרות זה מדב והן מעולות

וכמובן

Supernatural

Lost

The Big Bang Theory

פורסם

לא מבין איך אפשר להשוות את LOST עם כל סדרה אחרת, באמת שיצא לראות הרבה מהסדרות שרשמו פה,

LOST פשוט הסדרה הכי מורכבת מיוחדת ואינטליגטית שנוצרה.

פורסם

לא מבין איך אפשר להשוות את LOST עם כל סדרה אחרת, באמת שיצא לראות הרבה מהסדרות שרשמו פה,

LOST פשוט הסדרה הכי מורכבת מיוחדת ואינטליגטית שנוצרה.

סדרה טובה. מעניינת. אבל אינטלגנטית? היא מזלזלת באינטלגנציה של הצופה. יש שם כל כך הרבה ניגודים ופתרונות "מהתחת" בעונה האחרונה ש..

פשוט תראה את הסדרה מהעונה הראשונה וישר תשים לב שהתשובות שנתנו לך זה זלזול באינטלגנציה של הצופה.

פורסם

כן אני מבין אותך.. לפני כשנתיים היה לי ATHLON XP עם GEFORCE 2 שכל קליק שאני עושה עם העכבר היה תוקע את המחשב

אחרי שקניתי מחשב חדש , אני שכחתי מה זה טלויזיה.

אני רוצה להמליץ לך אבל על עוד כמה סדרות טובות

Damages

Californication

What about brian גם נחמד

ועוד כמה שברחו לי מהראש. אם אזכר אני אערוך פה [=

פורסם

צריך לעשות סדר כרונולוגי בסדרות ה-SterTrek האלה.

לא צפיתי בהם מאז הילדות ואני לא זוכר כלום. מה שכן מי שרוצה לקבל את כל הגיבויים של Deep Space 9, מוזמן להכין דיסק נייד ענק של 80GB וליצור קשר.

פתחתי פעם דיון על הסדרות האלו וצפיתי כבר בכל הרישמיות (יש כאלו של חובבים שלא מענינות אותי )

הסדרה הישנה עברה לא מזמן שיפצור דיגיטלי במקרה שתרצה לצפות בה -(אני לא ממליץ לדעתי לצפות בסרטים הישנים יספיק כדי להבין את הסדרה הישנה )

בעניין איך שהם יצאו אז לפי סדר יציאה

1-הסדרה המקורית

2-סדרת האנימציה שהיא למעשה המשך לסדרה המקורית (אותם שחקנים ודמויות רק מצוירים )

3-הדור הבא מכונת STNG -שם לטעמי יש את השחקנים הכי טובים מכל הסדרות של מסע בין כוכבים

4-חלל עמוק 9 -היא יצא שSTNG הייתה בערך בעונה האחרונה שלה ויש חפיפה בהתחלה

5-וויגר -יצא קצת אחרי חלל עמוק 9 ורצה במקביל -לדעתי הסדרה הכי טובה כי יש שם הרבה פעולה והרבה "בורג"

6-"אנטרפריז" מומלצת מאוד טובה וחבל שסגרו אותה רק אחרי 4 עונות ולא נתנו מחליפה

בכל מקרה אני ממליץ לך לצפות בכל הסדרות חוץ מהמקורית ומהמצוירת שמאוד מיושנות

אבל וזה אבל גדול אתה חייב לצפות ב"בבילון 5 " -הסדרה מתחילה די חלש לפיתוח הדמויות אבל אז משתינה על מסע בין כוכבים בקשת

הסדרה הייתה מתחרה בחלל עמוק 9 בזמנו אבל הייתה הרבה יותר טובה

למעשה חוץ מהעונה האחרונה שסתם מרחו אחרי ששתי העלילות הגדולות נסגרו -בקיצור אחרי שהבעיה בכדור הארץ מסתימת תפסיק לצפות כי זה בזבוז זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים